Killer Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 selams şimdi internette yurtdışında gözüküyor olmanın şartı 1095 iş günü 365x3 yurtdışında çalışıyor olmak ve o ülkede olman şartı var. işe başliyim türkiyeye geleyim yok yani. ya da pasaportla başka ülkeye geçmek(?) şirket açma durumunda nasıl oluyor bu? aynı kurallar mı geçerli? şirketi açtın çalışma gününü başlatıyosun heralde şimdi baya basit yazıyo aslında tanımı da elemanın biri amerikada çalışmış 3 sene gelmiş askerlik hayırdır bilæ yok öyle bişey geliyosun demiş var mı bu şekilde askerliği düşüren? dövizli düşüren yani df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 askerlik şubesini ara sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 3 seneye bedelli çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 bedelli anahtar kelime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Bence de 3 seneye bedelli çıkar çok kasma kendini. Yurt dışında iş bulman lazım ayrıca o 365X3'ü yapabilmen için...Çok kolay bir olay değil. Son seçenek ise homoseksüel rp'si yaparak çürük raporu almak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Zikko said: askerlik şubesini ara sor. mantıklı tabi de zaten yazıyo heryerde kuralı. ben elemanın birinin başına farklı olay gelmiş diye tecrübe sorayım dedim yrtdışındayım bu arada, arkadaşa söylim arasın dfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 RamsesII said: Bence de 3 seneye bedelli çıkar çok kasma kendini. Yurt dışında iş bulman lazım ayrıca o 365X3'ü yapabilmen için...Çok kolay bir olay değil. Son seçenek ise homoseksüel rp'si yaparak çürük raporu almak... ya şirket açarsam??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 sirket acarsan bize de invite gonder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 bu arada kilo 100 civarinda ise..120 130 u test edip oradan belese yirtabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 şirket açarsan prosedür nasıl işliyor bilmiyorum, muhtemelen aynı olması lazım 365x3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Bizim bir arkadaş 2-3 sene evvel araştırıp edip başka bir şekilde yasada açık bulup sınırsız askerlik öteletmeyi keşfetmişti. Askerliği arayıp sordu, telefondaki memur errör verdi, "oluyo mu böyle şimdi" diyince "eeööw yani bilmem ki ilk defa böyle bir taleple karşılaşıyoruz, hiç düşünmedik, yani teoride oluyo gibi ben bi sorayım" dedi. Sonra sormuş, kime sorsa herkes bir şaşırmış önce ama inceledikçe de engelleyen yasa bulamamışlar, valla oluyo bilemedik dediler. Adam öyle geldi Türkiye'ye geri, 7-8 ay takıldı, sonra mail atmışlar adama "kanunda değişiklik oldu, tekrar inceleyiniz, bilginize" diye. Adam baktı açığı kapatmışlar, geri döndü Almanya'ya :) Bildiğin adam sayesinde yasada açık fark edip kanun değiştirdiler. Öte yandan bizim salak bunu baştan "oluyor mu öyle" diye sormadan yapsa muhtemelen kimse fark etmeyecekti durumu, istediği gibi burada takılacaktı, öyle pek kimsenin de fark edebileceği bir şey değil. Emin olayım diyip sorduğu için uyandı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 adam askerligin bugunu bulmus ama en son patchle abuse in onune gecilmis..iyi banlenemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ee bulduğu açık neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 hotfix yapmışlar sfdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Killer said: ee bulduğu açık neymiş? paneli acip '-add command line 125 -no military' yaziyormussun ..tirnak icindekileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Sirket actin ya da hazir bir yerde ise girdin farki yok Olay soyle, o ulkenin sana cikardigi calisma izinleri + senin o ulkede gecirdigin calisma gunu sayisi toplami. Bunlar kanitliyor senin orada o kadar gun calistigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Sırket acınca otomatık bır tecılın oluyor oyle bır fark var ve dovızlı askerlıkten yararlanma hakkıda alıyorsun. Tecıl tarıhıde ole 1-2 sene degıl 10-15 sene duruma gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Vizenin/sozlesmenin suresi ne kadarsa tecilin de o kadar oluyo. 10-15 sene degil. Sirket olup olmaman cok bisey farketmiyo. edit : ha bi de askeriyenin keyfine bakiyo. tecilin bittigini unuttum yenilemedim, sonra "hassktr" modunda kontrol edince kendi kendine yilbasina kadar uzatilmis oldugunu gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 şöyle durum. ben zaten okuyorum daha. normalde zaten tecilliyim bu ağustosa kadar, ama okulumun bi senesi daha var. sanırım mastedan sonra +1 sene daha tecil hakkın var ztaen yani kafadan 2 sene tecilim var şuan ama şirketi açınca o dövizli askerlikten yararlanmak için sürem başlar mı onu merak ediyorum. yarın oy vermek için işlemler yapmam lazım konsolosluğa sorcam zaten bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 O ulkede calisma iznin olmasi ve 1095 gun calismis olman gerekiyor dovizli icin. Bir diger degisle 1095 gun sigorta primi yatirmis olman gerekiyor o ulkede de. Sirketin icin calis baskasi icin calismis ol farketmiyo. 1095 gune haftasonlari ve tatiller dahil bu arada zira primi aylik yatiriyosun, gunluk degil. Haliyle direkt 1095/365 yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 @di Ukraynada yaptı arkadasım aynı olayı . orda vergı mukellefı olur olmaz 2025e kadar tecıl aldı konsolosluktan yanlıs hatırlamıyosam yıl belkı yanlıstırda oynasın oynasın 1-2 sene oynar. Hatta bende nıyetı bozum bu formule gıdıyordum ama ugrasamadım. Hatta gbt de cıkmadıgı donem yurt dısına cıkabılıyorken yapmıstı. Geldı burda hala tecıllı edit: Belgeyı gordugum ıcın emın konusuyorum bu arada sonra bısey degıstımı arastırmadım acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 3-4 seneye çıkacak bedelli yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 di said: O ulkede calisma iznin olmasi ve 1095 gun calismis olman gerekiyor dovizli icin. Bir diger degisle 1095 gun sigorta primi yatirmis olman gerekiyor o ulkede de. Sirketin icin calis baskasi icin calismis ol farketmiyo. 1095 gune haftasonlari ve tatiller dahil bu arada zira primi aylik yatiriyosun, gunluk degil. Haliyle direkt 1095/365 yapabilirsin. sigorta primi dalgası yok burda self employeed'ken. o kıllandırıyo beni hayırdır birader yapmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 maas bordrosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 fotosoktan yap bir maas bordosu gec git o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar