dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 oh evet obezim ama terleme sorunum yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 yememeyi denesene günde 2 3 kere falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Bright said: Çok lüzumsuz yüksek olunca sensitivity, öyle sıkıyorlar mouse'u aim alıyım derken. direkt şu. fazla sıkıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 metabolizmam kotu..irademe hakim olamiyorum..hadi adanaya gidiyoruz desen atlar gelirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Corsair Vengeance M65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Corsair Vengeance M60 http://content.hwigroup.net/images/products/xl/130477/corsair_vengeance_m60.jpg bende şu var. Mouse hassasiyet olarak gayet başarılı ancak şu göt tarafındaki tasarımına alışmak biraz zaman alıyor, serçe parmağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum bazen, en son boşluğun içine sokuşturdum parmağımı sdfg uzun süre oynayınca rahatsızlık vermeye başlıyor ama aim alırken daha rahat ediyorum. Belki benim elimin yamukluğudur. Bundan önce Logitech G9 kullanıyordum. Claw gripim. Solundaki kırmızı tuş Snipe mod, basılı tutunca sensitvity'i epey düşürüyor. Hiç kullanmadım - ihtiyacım olmadı. Zaten tuşun bind'ını kaldırdım, canım sıkılınca arada basıyorum öyle stres atmalık. Normal kullanımda tuşun varlığı rahatsız etmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar