Chemical Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Ya mal mal bisürü bundle almışım 2-3 dolarlara, steam oyun dolmuş. Oturup her akşam her birine 5-10 dakika bakıyorum, allam ne kadar ne kadar çok gereksiz şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 erken dönem alman klasiklerinin belki de en güzellerini yazmış adolf anderssen’in bu konuda çok güzel bi hikayesi vardır. onu bi oku bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 alma o zaman kemikıl, alıyorsan da bi izle videosunu beğenmediysen daya giveawayi first world problem resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 DoruK said: erken dönem alman klasiklerinin belki de en güzellerini yazmış adolf anderssen’in bu konuda çok güzel bi hikayesi vardır. onu bi oku bence. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 stimpak said: alma o zaman kemikıl, alıyorsan da bi izle videosunu beğenmediysen daya giveawayi first world problem resmen ya nebiliyim alayım dursun oynarım fena durmuyor videoda dedim, şimdi bakıyorum ki gereksiz gereksiz şeyler almışım. Bazıları da güzel oyun ama gıcık ediyor oynananıcak durumda olmadıkları için. Planetary annihilation mesela gameplay güzel ama ne online oynucak oyuncu var, ne de solo oynamanın eğlencesi var. AI baya şaka gibi, vuruyorum ağzına ölüyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 yaşlandım sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Ya zaten Humbe Bundle'dan alınanların çoğu bundle içindeki almayı istediğin bir oyunun fiyatına hepsini alabiliyor olman. O bir tane oyunun indirimde bile ulaşamayacağı fiyata hepsi var diye aldım ben çoğunu. Hele ki en başlarda yaptıkları, içinde BF3, Sims 3, Mirros Edge, Dead Space, Burnout Paradise vs bir sürü oyun olan bundle'ı 4 küsür dolara almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 bildigin first world problem. Gift le istemediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ya library'e ekledim fena durmuyorlardı videoda diye ama leş çıkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 DoruK said: erken dönem alman klasiklerinin belki de en güzellerini yazmış adolf anderssen’in bu konuda çok güzel bi hikayesi vardır. onu bi oku bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Yurt disi adami boyle yapiyo ya. Super tirt dertlerin oluyo, memleketten birine anlattigin anda yiyosun kufuru. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 MTA fiyatlara zam yapti. kahrolsun fasist mta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Aynen amk magduruz, yaz geldi yururuz her yere artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 pislet alcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 lan burda da çok paalı ulaşım heryere pislet le de gidilmiyor uzak kaçıyor bazı yerler. katlanır bisiklet alıp otobüs adımlarını kaldırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar