Tori Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ben ayda yılda bir paket bitiriyorum haftada 1 dal belki 2 dal gerisi de otlakçılara gidiyor arada bir işte o zevki almak istiyor insan geçen birine daha anlattım en güzelini yapıyon lan tam zevk pezevengi olmuşun dedi nasıl bir durumdayım bilmiyorum http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2009/07/sigara-karikatur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Liebe said: pontipati said: beyler benim 2.günüm çok kötü durumdayım. ne yapmak lazım azar azar içmeye devam mı :( bi tane yakarsan gg 5-6 sene içtikten sonra hmm herhalde 3 sene önce tam bugün bıraktım. bırakacağım tarihi kendim belirlemiştim ama 2 hafta sonra bırakıcam demiştim öncesinde, deplasmanda cimboma 2-1 şaaptığımız maçtan sonra da bıraktım sdsfds tavsiye verebileceğim pek bişi yok, ben 30 kilo alarak bırakabildim. aklım olsa çıkıp koşardım mesela bol bol. osbir de faydalı olabilir. edit: 22 nisan 2012de bırakmışım lan 3 seneyi geçmiş maşallah. ama hala canım istiyo arada. helal olsun 3 sene az değil ben daha 2. günde kıvranıyorum hayvanlaşıyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 66 saat oldu zor durumdayım sürekli aklımda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 En az 2 sene geçmeden, sigarayı bıraktım demeyin. Çok net tecrübe konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 bu arada ben bırakamadım. hoş eskisi kadar zevkli gelmiyor ya da heveslisi değilim. ufak bir ameliyat geçirdim evdeydim bir süredir sıkıntıdan vurdum alkole yaktım bi ciğara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 ben de bugün yaktım 3-4 tane 90 saatlik aradan sonra. aptallaşmıştım iyice çok boşluğa düştüm bilmiyorum nasıl bırakılır yerine ne konur bu meretin.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 en temizi içme isteği uyandığında kendine 'ben bunu niye içiyorum lan?!' sorusunu yöneltmek ve makul bir şekilde cevaplamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 yok abi kafa atınca falan sigara yerine geçecek bi alternatif lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 SodomVsGomore said: en temizi içme isteği uyandığında kendine 'ben bunu niye içiyorum lan?!' sorusunu yöneltmek ve makul bir şekilde cevaplamak milleti dovmemek cildirmamak icin nikotin>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 ben de uzun zamandır ilk defa bıraksam mı diye düşünüyorum. çok fazla içmeyen bir insan olmama rağmen aşırı derecede etki ediyor solunumuma. zaten küçüklükten beri horlayan biriyim, iyice kötü uyku geçirmeye hırıltılı nefes almaya falan başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 arada gelen krizleri atlatırsan süper olay, tat almaya başlıyorsun resmen. ama zart diye bırakma, önce yavaş yavaş azalt + alışkanlıklarını falan değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 @ponti sakızdır stres topudur? @inc asilik yapma fitness la uğraşan pamuk gibi olmalı medite dolanmalı. ERGEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Pskolojik sınır 2 ay, spor da yaparsan predator olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar