Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

34. İstanbul Film Festivali

masa

Öne çıkan mesajlar

http://filmhafizasi.com/34-istanbul-film-festivali-onerileri/

Burdan oku bak hoşuna gideni al, benim de hatunun da sınav var diye oturup seçemedik bitürlü, sen seçersen bana da haber ver sdf

Gerçi güzel filmlere biter biletler bi iki güne, yine kapıda dikelcez gibi duruyo

Şimdi programı inceledim de, hayatımda gördüğüm en kötü festival programı. Filmin bi seansı sana uymuyor mesela, arıyorsun tarıyorsun BAŞKA SEANS YOK :( çok ilginç gerçekten bu kadar fazla film gösteriyo olmaları, iyilik edelim derken kötülük etmişler bence. Ha iki hafta işim gücüm olmayaydı o zaman iyiliğin kralını etmiş olurlardı ama çok az insanın o kadar boş vakti vardır sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Konularını okuyup az sıkıcı olduklarını düşündüklerimi seçtim.
Taksi, peşimdeki şeytan, motivasyon sıfır, trash, komşu komşu, citizenfour, bana bak philip, vahşi yaşam, limonata, tanrılarla konuşma, bataklık, yeni kız arkadaşım, onur, sarmaşık, fanusta yaşayanlar
Sosyal ağlarda paylaş

listeni inceliyim ben de bi ara, ülkesiz şarkılar ve nabat çok ilgimi çekti benim ilk göz gezdirişimde listelere, sonra ikisinin de uyan seansını bulamadım :( film ekiminde ve ifte rus ve doğu sinemasını kaçırmamaya çok özen gösterdim, bunda da öyle yapıcam yapabildiğimce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...