Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 CNNTürk'te psikopat bi program... Su an izliyorum ve bilgi yarışması tadında bi manyaklık yapmışlar... Soru şu, Ne oldu? a)Bi şey olmadı b)cenaze koğuşu c)garo mafyan d)cenaze koğuşu acaip bi program, tripler fln süper..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ne bu komedi programi falan mi anlamadim ben[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya komedi denemez..talk show havasında konuklar falan var ama araya ilginç görüntüler giriyor, çok özgün bi program...mesela zekeriya beyaz konuşurken ördek görüntüleri fln girmis..ben izlemedim o bölümü de...duydum...[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ayip ayip Zekeriya gibi bir hocamizi tiiye almak... Hiç hosuma gitmedi. Daha izlemeden begenmedim programi :-p[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi [Bu mesaj Truwan tarafından 17 Kasım 2004 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sen sus, yorum yapma Truwan (özel mesele arkadaşlar siz devam edin)[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Özel meseleyse arkadasim özelden atsana ne forumu bozuyorsun alla allaaa[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yeni bir deneme. Bakalım tutulacak mı?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 cnnturk ve ntv ayrica haberturk cidden cok kaliteli kanallar ve benim vazgecilmezlerim ..[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bu gibi bir program Türkiye'de yapılabiliyor mu ? İnanılmaz.... Burhan Öcal'da çıkınca bu programı beni bitirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 defakto ayni zamanda super uber bir televizyon programidir.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 defakto kadar ben orjinal bir program gormedim.tamamen orjin bi program komedinini kralı izleyisin herkes bence[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Değişik bir program.[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Gereksizz...Kanaatim o yuzden hede hodo dıye eleştırmeyın bu benım KANAATIM...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Progrramın yapımcısı Ezop olunca yemede yanında yat. Firuze'den sonra ki iyi çalışmalarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bende geçen hafta bir ara izledim çözemedim programı. Ama bir sahnede adam tam bir soru hakkında düşünürken bir anda dans etmeye başlıyor olduğu yerde sonra gene hiçbirşey olmamış gibi düşünmeye devam ediyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 O ne yaa ilk defa duydum saat kaçta walla mrk ettim:) said: Mantar136, 17 Kasım 2004 02:39 tarihinde demiş ki: CNNTürk'te psikopat bi program... Su an izliyorum ve bilgi yarışması tadında bi manyaklık yapmışlar... Soru şu, Ne oldu? a)Bi şey olmadı b)cenaze koğuşu c)garo mafyan d)cenaze koğuşu acaip bi program, tripler fln süper.. [signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Dojorel, 09 Aralık 2004 08:38 tarihinde demiş ki: defakto ayni zamanda super uber bir televizyon programidir. ekşi sözlük saks![signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Süper bi program bugünde yarıldım..[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 izleyemedim ben noldu bugün?[signature][hline]Sabancı ve kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bilardocu herif geldi semih saygıner.. Semih debayağı iyiydi günündeydi. İsmet ne demek diye soru vardı bilgi yarışmasında.. oda süperdi..[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Benim son senelerde rastladığım en iyi ve yaratıcı programlardan biri oldu açıkcası.. Nefes bile aldırmadan izletiyor kendini. Bunun en büyük nedenide belli bir düzeni olmayışı herhalde.. Ne olacağını önceden tahmin edemiyorsunuz.Yinede bu yapı bazılarına çok itici gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Program hala devam ediyormu ben kaç zamandır denk gelemiyorum. Ha birde kadrolu dansöz geyiğine hastayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 dünde tersten ankaranın taşına bak , gözlerinin yaşına bak soruldu. a- soru ters b- kuluvallahu ehad c- garo mafyan d- (bişeydi hatırlamıyorum bunu) güzel programmış , izliycem artık.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 erkin baba nın geldiği bölümü mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Sadece Semih Saygıner'in olduğu programı izledim, "farklıyız hüee" diye çok fazla kasmışlar gibi geldi. Konuklar falan iyiymiş ama.[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar