paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Selam, Yolarım tüylerini o kuşların :P Yaa nasıl verecğeim ben onları sana, araçta gezdiriyorum senin paketleri. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Selam iyi satışlar bende böyle yavaş yavaş alarak senin gibi koleksyon yapmak istiyorum nerden başlamalıyım korsan olanlar hoşuma gidiyo baya bide bunları en ucuz nerden bulabilirim site olarak amerika dayken lego ny daki lego mağazasına gitmiştim gerçekten çok güzeldi her insanın görmesi gereken bir yer ilgi duyulmasa bile turistik olarak bile gezilebilecek bir mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 paramecium 10-15 gun satamazsan ben anlaşırım senle. Taşınma arefesindeyim 15 günü bulacak gibi. Talibim yani yaz kurban listesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 paramecium sen nasi bi adamsin ya tam emekli albay profili biciyorum adama degisik degisik tahta kesme aleti fln sattigindan pat lego da var panpa diye geliyor yarin benim hayabusa'yi satiyorum diye de gelirisn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Selam, @DavidMills Beklerim canım :) @senko Çok fazla daldan dala atlıyor gibiyim ama sonuçta makina müh olarak teknik malzemeyi el altında bulundurmam normal, Lego desen kim sevmez ki :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Selam, @DavidMills 1 hafta bitti, fikrinde bir değişiklik var mı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Yok yok satılmazsa alacam. Ev Taşıma abonelikler vs feci yoğunum 4-5 güne dönecem sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold__fire Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 EV3 eline geçer belki paramecium :) bana da haber edersin o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Selam, 8016 ve 75040 satıldı diyebilirim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ÖM attım kutun dolu olabilir, gönderilenlerde görünmüyor çünkü !!! Para kazanmak istemiyorsan SÖYLE ARKADAŞ ! asafadsffsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Selam, 9493 ve 8017 de uçtular yuvadan. 8039'u satmaktan vaazgeçmiştim; 75003'ü de benim çocuklara teslim ederim akşam :P Dükkan kapandı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold__fire Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 8527'yi de ben aldım edit geçelim üzerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Selam, Evet, onu unutmuştum :) Arada bir de 5972 yolladım. Raflar boşaldı resmen :) Cmts gecesi uzun olacak! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar