Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bomba gibi geliyoruz (Indiana)

LasT_SuRviVoR

Öne çıkan mesajlar

indiana bu sene iyi gerçi geçen senede iyiydi ama minnesota nın hakkı bu sene kupa.7 yıldır minnesota taraftarıyım bi başarı gösteremedik doğru düzgün üstelik çok da iyi oynuoruz biz olcaz şampiyon işte hehehe[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 06 Ocak 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
J.Oneal döndü 55 sayıyı döşedi milwauke ye, bomba gibi geliyoz bide artest ın cezası azalırsa tutmayın bizi o sinirle PlayOff u alırız !!

sas olarak şöle bi silkeledik sizi =)[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 07 Ocak 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
rashad wallace a kayiyim detroit fanlarına bişi olmasın

ahaha aynen[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Detroit = bad boys sonuç olarak onların böyle olması çok normal Indiana bu sene azıcık sinek avlıycak trade döneminde - yazın - Bird amca Artest i yollar böylece takım da psikopat sayısı bir azalır[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

detroit bad boys diil ki artık :) sanki dumars bütün takımı sinirli "bad boy" lardan kurdu. o eskidendi ya. ayrıca detroit in gaz olmasının 2 nedeni var biri rasheed zaten adam her zaman problemdi, bi de ben wallace var adam da zaten mantık diye bi şey yok. kas yap, çık maça dövüş, kazan.[signature][hline]NbaTurk forumu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 08 Ocak 2005 12:45 tarihinde demiş ki:
bi de ben wallace var adam da zaten mantık diye bi şey yok. kas yap, çık maça dövüş, kazan.

Ahahaha süper bir yorum.Mantık yok kısmına katılmıyorum ama adamın hastası olmamla beraber shaqın altında kalıp da ölmeyen tek insandır kendileri.En güçlü oyuncuya benim adayımdır yani.Kaslar benim 2 kafam kadar :D[signature][hline]
Edit:İmla hatası

The sickness that you are
The plague that made me starve

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 08 Ocak 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Reggie Miller eskisi gibi ii oynasa çoktan playoff u garantilemiştik şimdiden ...
Tinsley evet iyi adam baya ama bence yeterli degil ah Dywane Wade bizde olcaktı...
J'O neal is the best.
Jackson da idare eder bi şutor işte ne fazla ne az.
Croshere ı cok sewiom ama cok iyi deil.
Bender ii diyolar bence yedeklige layık.
Foster yetersiz C
Brad Mİller ı neden sattıkki mal herifleR ![signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı
Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...