Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wireless Speaker

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Annem dükkan açtı, 2. katta cilt bakım odası var neyse detayları geçicem, odada klasik müzikler çalsın istiyoruz ama ses teçhizatını kablo ile çekmekle hem uğraşmak hemde görüntü kirliliği yaratmak pek mantıklı gelmiyor. Ucuz ama etkili çözüm ne önerirsiniz? Benim aklıma wireless speaker geldi ancak bluetooth 2. kata gidermi emin değilim malum arada yaklaşık 8-10 metre var.

Not: Bu arada konu kazara Mobil Cihaz'lara açılmış mazur görünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Odaya kadar kablo, odanın artık görüntüyü bozmayacak bi yerine şundan

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-bluetooth-speaker-adapter.html

Ginalynin dediği gibi 8-10m mesafe sıkıntı bluetooth için, ben aynı evde odadan salona gönderemiyorum arada tek duvar var.

Gerçi bunun için bluetooth yayın yapabilen bi alete de ihtiyacın var. Yine aklında olsun da direk sorununu çözmüyor senin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bluetooth USB Range Extender (Özellikle Antenli) arıyorum ancak hiçbir yerde bulamadım.

Logitech'in ürünü hem kapsama alanı düşük, hem de pahalı (125 TL bir extender için çok fazla)

Böyle ucuz bir teknolojinin hiçbir yerde satılmıyor olmasını da ayrı garip buldum.

Amazon'dan birkaç Antenli Bluetooth Speaker buldum, yorumlarında da yerden yere vurulmuş durumdalar. En sonunda 1$ 'lık Bluetooth Adaptörüne ben anten bağlıcam sanırım, gidişat onu gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...