Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Beyler siteye JtL hakkında yazı koymuyorsunuz hala?[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 eğer jtl alabilirsek inceleyip gerekli dökümanları da hazırlicaz ama şu anlık jtl alan yok yazarlar arasından malesef :/ hatta öbür yazar (o kendini biliyo) swg yi satıp wow a geçiyo, her fırsatta yüzüne vuruyorum ben de >:( benim acc.um bikaç güne açılıyo ve swg hakkında makaleler hazırlanmaya devam ediyo, ama jtl için şu an zor görünüyo.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 jtl dvd box da geldi türkiyeye 79 milyon civarı fiyatı var ben migrostan aldım (evet migrostan , içinde raksotek olanlardan)[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Beyler bayanlar Jtl'yi aldım. Upgrade ediyorum şu an. Hani düşünürmüsünüz bilmem ama siteye yazı yazabilirim isterseniz.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Attığım mesajın saçma olduğuna karar verdim. Genede yardım isteyen olursa kapım açık.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Way Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Arkansis, 11 Ocak 2005 00:18 tarihinde demiş ki: jtl dvd box da geldi türkiyeye 79 milyon civarı fiyatı var ben migrostan aldım (evet migrostan , içinde raksotek olanlardan) weblebiden daha once alısveris yapmadım ama orda 64 ytl bende gordum megavizyonda 79 ytl a ama exp bi oyuna 79 ytl de verilmez
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Benim yaptığım gibi 29.95'e sadece serialını istetmeniz en iyi çözüm gibime geliyor.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Jedi_K Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Abi ben JTL'yi Weblebi.com'dan aldım. Türkiye'ye gelenlerin hepsi DVD değil değil mi?
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Way, 18 Ocak 2005 00:15 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 11 Ocak 2005 00:18 tarihinde demiş ki: jtl dvd box da geldi türkiyeye 79 milyon civarı fiyatı var ben migrostan aldım (evet migrostan , içinde raksotek olanlardan) weblebiden daha once alısveris yapmadım ama orda 64 ytl bende gordum megavizyonda 79 ytl a ama exp bi oyuna 79 ytl de verilmez JTL nin EXP eğil ayrı bi oyun olarak görülmesi gerekiyor kanımca.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 jtl apayrı bi oyun, mümkünse alomatik sayesinde ben de deneyeceğim evet :b siz yazın jtl ile ilgili yazı, biz koyalım. ayrıca bir 6 ay sonra swg'ye geri dönüş başlar gibi geliyor en geç. yani wow'daki hero class rezaletinden sonra.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 18 Ocak 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Wow'da ne rezaleti olmuş sevindim ?
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eüheühe wow patlarsa en çok sevinen kişi ben olurum büyük ihtimal :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Way, 18 Ocak 2005 00:15 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 11 Ocak 2005 00:18 tarihinde demiş ki: jtl dvd box da geldi türkiyeye 79 milyon civarı fiyatı var ben migrostan aldım (evet migrostan , içinde raksotek olanlardan) weblebiden daha once alısveris yapmadım ama orda 64 ytl bende gordum megavizyonda 79 ytl a ama exp bi oyuna 79 ytl de verilmez ben exp olarak bakmıyorum SWG ye entegre edilmiş uzayda geçen ap ayrı bir oyun havası var çünki ama sonuç olarak bir exp o paraya değermi değmezmi tartışılır[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
tunch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 gidin biraz x-wing vs. tie fighter oynyın multiplayer. sonra anlarsınız deyip değmiyeceğini.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bence biz wow'a coh'a ve everqueste baskın yapalım bombalayalım felan buraya geri dönsünler[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 peh ben gitmeyi düşünürken milleti nasıl çekecez :)[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sendemi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Dur bakalım hesabı donduruyorum. Bir şeyler değişirse geliriz.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Öne çıkan mesajlar