Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siteye

Redeagle

Öne çıkan mesajlar

eğer jtl alabilirsek inceleyip gerekli dökümanları da hazırlicaz ama şu anlık jtl alan yok yazarlar arasından malesef :/ hatta öbür yazar (o kendini biliyo) swg yi satıp wow a geçiyo, her fırsatta yüzüne vuruyorum ben de >:(

benim acc.um bikaç güne açılıyo ve swg hakkında makaleler hazırlanmaya devam ediyo, ama jtl için şu an zor görünüyo.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bayanlar Jtl'yi aldım. Upgrade ediyorum şu an. Hani düşünürmüsünüz bilmem ama siteye yazı yazabilirim isterseniz.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Attığım mesajın saçma olduğuna karar verdim. Genede yardım isteyen olursa kapım açık.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 11 Ocak 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
jtl dvd box da geldi türkiyeye
79 milyon civarı fiyatı var

ben migrostan aldım (evet migrostan , içinde raksotek olanlardan)

weblebiden daha once alısveris yapmadım ama orda 64 ytl bende gordum megavizyonda 79 ytl a ama exp bi oyuna 79 ytl de verilmez
Sosyal ağlarda paylaş

Benim yaptığım gibi 29.95'e sadece serialını istetmeniz en iyi çözüm gibime geliyor.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 18 Ocak 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
said:

weblebiden daha once alısveris yapmadım ama orda 64 ytl bende gordum megavizyonda 79 ytl a ama exp bi oyuna 79 ytl de verilmez

JTL nin EXP eğil ayrı bi oyun olarak görülmesi gerekiyor kanımca.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

jtl apayrı bi oyun, mümkünse alomatik sayesinde ben de deneyeceğim evet :b

siz yazın jtl ile ilgili yazı, biz koyalım. ayrıca bir 6 ay sonra swg'ye geri dönüş başlar gibi geliyor en geç. yani wow'daki hero class rezaletinden sonra.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
<Anatolian Sunrise>

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 18 Ocak 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 18 Ocak 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
said:

ben exp olarak bakmıyorum
SWG ye entegre edilmiş uzayda geçen ap ayrı bir oyun havası var çünki
ama sonuç olarak bir exp
o paraya değermi değmezmi tartışılır[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

sendemi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...