Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Beyler siteye JtL hakkında yazı koymuyorsunuz hala?[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 eğer jtl alabilirsek inceleyip gerekli dökümanları da hazırlicaz ama şu anlık jtl alan yok yazarlar arasından malesef :/ hatta öbür yazar (o kendini biliyo) swg yi satıp wow a geçiyo, her fırsatta yüzüne vuruyorum ben de >:( benim acc.um bikaç güne açılıyo ve swg hakkında makaleler hazırlanmaya devam ediyo, ama jtl için şu an zor görünüyo.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 jtl dvd box da geldi türkiyeye 79 milyon civarı fiyatı var ben migrostan aldım (evet migrostan , içinde raksotek olanlardan)[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Beyler bayanlar Jtl'yi aldım. Upgrade ediyorum şu an. Hani düşünürmüsünüz bilmem ama siteye yazı yazabilirim isterseniz.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Attığım mesajın saçma olduğuna karar verdim. Genede yardım isteyen olursa kapım açık.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Arkansis, 11 Ocak 2005 00:18 tarihinde demiş ki: jtl dvd box da geldi türkiyeye 79 milyon civarı fiyatı var ben migrostan aldım (evet migrostan , içinde raksotek olanlardan) weblebiden daha once alısveris yapmadım ama orda 64 ytl bende gordum megavizyonda 79 ytl a ama exp bi oyuna 79 ytl de verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Benim yaptığım gibi 29.95'e sadece serialını istetmeniz en iyi çözüm gibime geliyor.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi_K Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Abi ben JTL'yi Weblebi.com'dan aldım. Türkiye'ye gelenlerin hepsi DVD değil değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Way, 18 Ocak 2005 00:15 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 11 Ocak 2005 00:18 tarihinde demiş ki: jtl dvd box da geldi türkiyeye 79 milyon civarı fiyatı var ben migrostan aldım (evet migrostan , içinde raksotek olanlardan) weblebiden daha once alısveris yapmadım ama orda 64 ytl bende gordum megavizyonda 79 ytl a ama exp bi oyuna 79 ytl de verilmez JTL nin EXP eğil ayrı bi oyun olarak görülmesi gerekiyor kanımca.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 jtl apayrı bi oyun, mümkünse alomatik sayesinde ben de deneyeceğim evet :b siz yazın jtl ile ilgili yazı, biz koyalım. ayrıca bir 6 ay sonra swg'ye geri dönüş başlar gibi geliyor en geç. yani wow'daki hero class rezaletinden sonra.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 18 Ocak 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Wow'da ne rezaleti olmuş sevindim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eüheühe wow patlarsa en çok sevinen kişi ben olurum büyük ihtimal :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Way, 18 Ocak 2005 00:15 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 11 Ocak 2005 00:18 tarihinde demiş ki: jtl dvd box da geldi türkiyeye 79 milyon civarı fiyatı var ben migrostan aldım (evet migrostan , içinde raksotek olanlardan) weblebiden daha once alısveris yapmadım ama orda 64 ytl bende gordum megavizyonda 79 ytl a ama exp bi oyuna 79 ytl de verilmez ben exp olarak bakmıyorum SWG ye entegre edilmiş uzayda geçen ap ayrı bir oyun havası var çünki ama sonuç olarak bir exp o paraya değermi değmezmi tartışılır[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 gidin biraz x-wing vs. tie fighter oynyın multiplayer. sonra anlarsınız deyip değmiyeceğini.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bence biz wow'a coh'a ve everqueste baskın yapalım bombalayalım felan buraya geri dönsünler[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 peh ben gitmeyi düşünürken milleti nasıl çekecez :)[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sendemi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Dur bakalım hesabı donduruyorum. Bir şeyler değişirse geliriz.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar