Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 filmin başında o evlilik şeysi gibi olan sahnede çalıyor, mor ve ötesi filan da gözüküyor hatta arada. nedir o şarkının adı?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 filmi izlemedim ama "bir derdim var" soundtrack inde herhalde filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 filmi izlemedim ama "bir derdim var" ın caldığını biliyorum. Heralde o şarkıdır başka mvö şarkısı yoksa filmde.[signature][hline]mörda för Seraphim ! Lethe Re'sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Yapma Saeros ben kaç aydır yırtınıyorum? O şarkı "Bir Derdim Var" diye...[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 alala.. du bi daha dinliyeyim. şimdi bir daha izledim filmin başını, hayır bir derdim var değil. çok daha yavaş bir şarkı. filmi izleyen birisi cevaplarsa hoş olur :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 20 Ocak 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 gerçi cambazın klibinde o filmin sahneleri gozukuyodu[signature][hline]slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 lth filmde başka mvö parçaları var, filmin soundtrack ini mvö hazırladı ancak soundtrack cıkmadı, o da ayrı bir rezalet[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Haa belki ondan bilmiyorum diğer şarkıyı. Çünkü ben izlemedim filmi.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 düğünde çalan şarkı "bir derdim var" değil daha slow bi şarkı çalıyo düğünde ama bilmiyorum adını[signature][hline]morning erection has you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar