lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 şimdi bende Kindle paperwhite var ve memnun sayılırım, gerçi biraz yavaş sayfaları çevirmesi zaman alıyor gibi bazı sıkıntılar var ve tabi siyah beyaz şimdi renkli bazı şeyler okuyabilmek ve biraz da hızlanmak için, Kindle Fire mı almalıyım yoksa hiç kasmadan tablete mi geçmeliyim (IPad gibi) tabi Kindle ın özlelliği EInk tgibi teknolojiyle gözü yormaması ve uzun süre okuyabilmek, Kindle Fire da da bu avantaj olacak mı yoksa direk normal tablet almak mı akıllıca. tabi bide satın aldıgımz kitapları (Epub) kolayca normal tablette açabilecek miyim uyum sorunu olmadan /summon GERGE demeliyim sanrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Kindle Fire'in bir avantaji yok. Ama f/p olarak en iyi tabletlerdenler. Amazon Prime ya da Kindle Unlimited kullaniyorsan ancak isteyebilirsin. eInk yok tabii hic bir tablette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 hmm REnkliye geçince direk tabletler aynı yani okuma açısından yani Amazon dan satın aldıgım kindle e-bookları rahatça okuyabileceğim deil mi ? Peki Ipad tavsiye eder misin bu durumda, ya da Reeder duyuyorm içinde intel işlemci varmış ve fiyatları pek uygun gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 E-kitap okuyucu olarak kullandığınız ürünler hangileri? Kindle'ı mı tavsiye edersiniz yoksa farklı bir ürün var mı? Bir de herhangi bir yazıyı pdf'e çevirip atıp okuyabiliyor muyuz bunlarda? Mesela şu fazla mı gelir e-kitap için ya da ekran olarak rahatsız mı eder? http://www.amazon.com/dp/B00KC6I06S/ref=fs_ods_fs_tab_al Şu da en incesi: http://www.amazon.com/High-Resolution-Display-Adaptive-PagePress-Sensors/dp/B00IOY8XWQ?ie=UTF8&redirect=true&ref_=kin_comp_dk_ki_txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Pdf için tablet en iyisi, e-kitap için kobo veya paperwhite iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Kindle Fire ekitap okuyucu degil. Kindle Paperwhite 2 ve Kobo Glo HD son modeller. PDF'i de unut onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Hmm anladım zaten ePub da desteklemiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 iki turlu de kullanmam gerekiyo dersen fire alabilirsin, arkayi siyah yapinca rahatsiz etmiyo okurken, ama tabi ki e-ink qeyfi gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Kobo güzelmiş ya başka bulamazsam onu alırım. 7-8 daha ideal gerçek kitap gibi hissettirmesi için 6 inç küçük diyorlar ama bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 sadece kitap okumak içinse son paperwhite modelini aldım ben geçenlerde. Hayatımda yaptığım en iyi alışverişlerden biriydi. Muhteşem bir alet gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Benim de kindle alasım vardı da epub desteklemiyor malesef bendekiler de hep epub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 e ben hep epub indirip calibre'la atıyorum. Otomatik convert ediyor tertemiz okuyorum. pdf'lerde sıkıntı olabiliyor ama zaten pdf ebook formatı değil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Hmm bak onu bilmiyordum sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 teknik olarak bildiğim kadarıyla mobi de epub da desteklemiyor ama malum yerlerde sadece bunlar var. Kendi formatına çeviriyor işte calibre. Bir incelemeni öneririm. Ama başka e-ink tablet de işini görür tabi, yeter ki e-ink olsun. Saatlerce göz ağrısı çekmeden okumak müthiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Belki film de izlerim diye düşündüm fire'ı ama doğru e-ink olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 tercih meselesi ya. Işıklı ekrandan okuma yaparken çok gözüm ağrıyor benim. Senin öyle sıkıntın yoksa o da dert olmaz zaten ama objektif bakarsak sağlık açısından mutlaka e-ink tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Ben de ipad iphone'a pek bakamıyorum uzun süre gerçi siyah ekranla okuyordum da. Ya şey dicem, kindle'ın tıklayınca ya da başka ekrana geçince kullandığı bir animasyon mu var niye tıklayınca ekran birden garipleşiyor. Bütün e-inklerde gördüm böyle bir şey. Kobo'da daha az bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 animasyon değil de yapısıyla alakalı sanırım e-ink'in. dediğin aleti kullanmadım ama çok kısa sürede alışıyor insan. Beni hiç rahatsız etmedi. Ama diğeri de e-ink'se rahat yani, yeter ki ışığı olmasın, gözler sağlıklı olsun derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 O da e-ink şu linkten görülebileceği üzere. Teşekkürler detaylı bilgi için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 rica ederim. Calibre muhtemelen onu da destekliyordur. yığınla alet destekliyor. Düzgün metadata ve cover art çekmek, düzenlemek, kitap dizilerini sıralamak vs. için on numara program mutlaka bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Calibre kullanıyorum windows'ta zaten. Kindle'da da x-ray ve uzun basınca translation seçenekleri çok cazip aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 sözlüğü ve wikipedia'ya highlight ederek arama yapabilmen çok güzel ama belki diğerlerinde de vardır. Çok işime yarıyor benim özellikle sci-fi okuduğumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Seninki şu herhalde dimi? Pdf de sıkıntı diyor gerge. Gerçi destekliyor gözüküyor. PDF dergi vs okudun mu sen bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 evet pdf'te sıkıntılı. Ama açıkçası renkli içerik harici pdf kullanmam, renkli içeriği de renksiz alette okumam :D yine de düzenli kullanacaksan ve kobo pdf'te sorun çıkarmıyorsa onu tercih etmelisin çünkü kindle'da cidden convertlere rağmen sıkıntılı oluyor. gerçi denediğim tek pdf mavi üstü sarı yazılıydı, convert edince yazı gri gözüküyordu okuyamıyordum. siyah beyaz düzgün pdf denemedim. Ama pdf'in düzenlemesi kaliteliyse iyi diye duydum. Sadece pdf kötü bir ebook formatı hatta ebook formatı olmadığı için kalitelisi pek bulunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Tamam biraz daha araştırayım ben bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar