Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ne bir tutam sevinç, ne bir tutam hüzün. ne açan çiçekler, ne dökülen yapraklar. ne biraz cıvıltı, ne de sakin bir rüzgar. yine gel istiyorsan ama yok, hiçbir şey yok içerde. ne bir hatıra, ne bir sözcük ne de yarım kalmış bir öpücük yine gel istiyorsan ama yok, hiçbir şey yok içerde.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 gzl miss:):):):(....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hmm güzel...güzel ama biraz kısa kalmış gibi devamı olsaydı süfer olurdu.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 "Hissediyor musun? Nasıl da hızlı çarpıyor." Genç adam, yağmurdan önüne düşmüş kıvırcık saçlarının arasından kıza gülümsemiş. Kızın elini göğsünün üzerinden ayırmayarak ona yaklaşmış; "Ve sen onu sevginle mükemmelleştirdiğin sürece, sırf senin için çarpacak." Kız ona gülümseyerek gözünün önündeki kıvırcık saçları çekmiş; "Kuzucuk.." Genç adam kızın yüzünü okşayarak cevap vermiş, "Wilwarin.. Mae wilwarin.." bir zamanların hatırası. şimdilerde bir ağıt ölenin arkasından.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 19 Ocak 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 gzl ama cok etkıleyecı deyıl[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 etkileyiciliğini düşünecek vaktim olmadı pek.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bence fazlasıyla etkileyici.(herkes anlamasada):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar