Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bankalar kapalı paraları neyapıcaz?

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

Bayramda eşşek kadar olmama ragmen paraları topluorum eh oncedende olan bir miktar param war ve bunnarı ewın bir köşesinde saklıyorum bu ikisi birleşince voltranı oluşturuyorlar.Gelelim soruna şimdi biz tatile çıkıcaz bu paralr ewde durmak zorunda bankalarda kapalı nasıl bir taktik izlesek de bu paraları guvenlı bir şekilde muhafaza etsek diye düşünüyorum .Ewde heran hırsız gelip butun birkimimizi alabılır çok sakıncalı...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek)

Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

kitap arasına parasını koyup ailesiyle tatile giden bir arkadaşımın yüklü miktarda parası gitti. söyliyeyim dedim.
yorganın içine koymak daha bi mantıklı geldi bana şimdi.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç akla gelmeyecek kitaplarla dolu kitaplığın içindeki bir kitaba koy.Veya bi dolabınızda bir sürü kitap varsa onlardan birinin içine koyabilirsin...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

ufak bir tübe koy
türün ucuna da ip bağla ipin ötek ucuna küçük bir düğüm at sorna tübü yut ipi de azı dişlerinin orada bir yere geçir..
al sana para saklama yöntemi

bir yöntem daha var ama onu yazmayayım keza merak edenler Kelebek" adlı kitapda bulailbiriler[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

paralar bütünlenir.tükenmez kalemlerin içi boşaltırlır.rulo yapılıp tek tek içine yerleştirilir.kalemlerin en doğal ortamlarında yaşamasına elverişli büro ekipmaları arasında kadro açılır.hırsız bulmas bulsada tükenmez kalemden verim alamas[signature][hline]Angelica
Sosyal ağlarda paylaş

Evde baya bi param var benimde :=) banka falan güvenmiom :P
Evde zaten kime para lazım olsa borç veriyorum, sonra nasıl olsa fazlasıyla alıyorum :)
ama bu sefer döviz bürosuna ihtiyacım olacak :) ytl'lerin çıkması iyi oldu, babam 50ytl diye 50€ verdi :) bozdurcak yer yok[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe
NelerOgrendik.com
Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...