Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bayramda eşşek kadar olmama ragmen paraları topluorum eh oncedende olan bir miktar param war ve bunnarı ewın bir köşesinde saklıyorum bu ikisi birleşince voltranı oluşturuyorlar.Gelelim soruna şimdi biz tatile çıkıcaz bu paralr ewde durmak zorunda bankalarda kapalı nasıl bir taktik izlesek de bu paraları guvenlı bir şekilde muhafaza etsek diye düşünüyorum .Ewde heran hırsız gelip butun birkimimizi alabılır çok sakıncalı...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Kitap arasına koy abi işte. Çok zor bir şey değil. Bu arada bankamatiklerden para yatırılıyor?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 halının altına koyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bankamatiğe "para yatıracam abi ben" dediin zaman bi zarf verio. onun içine koyduun paralar 24 saat içinde hesabında aktif hale glio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evet ama o zarfı verdikten sonra vereceği fişide (normal fiş değil, arıca zarfın içine koyman içinde fiş veriyor makine) koymayıda unutma.[signature][hline]Patiye yamuk yapanı bonziler sever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hehe pederle valide dio bana wer hehe onlar daaa soyguncu walla:P bu bankamatık oalyı sakat gelıo bana bılen bırıyle gıtmek lazım oraya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 kitap arasına parasını koyup ailesiyle tatile giden bir arkadaşımın yüklü miktarda parası gitti. söyliyeyim dedim. yorganın içine koymak daha bi mantıklı geldi bana şimdi.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ben buldum bı yol ama soylıyemem tatıl donusu solerım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 mutfaktaki kavanoza koycan de mi? :-P[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 20 Ocak 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 nescafe kutusunun içine koy mutfağa kimse bakmaz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 buzdolabınada koyabilirsin[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 haha buzluka kyayım hatta:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yok sonra paralar kırılır yazık olur :)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hehe sebzelıe koyacam yada fırına:PPPPPPPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 buzdolabı olabilir karnı aç deilse bakıcaını sanmıyorum...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yastık altına veya yatak aldına koy :D[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hiç akla gelmeyecek kitaplarla dolu kitaplığın içindeki bir kitaba koy.Veya bi dolabınızda bir sürü kitap varsa onlardan birinin içine koyabilirsin...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Sen bana ver o paraları sana garanti ediyorum aldığın gibi bulucan paralarını :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ufak bir tübe koy türün ucuna da ip bağla ipin ötek ucuna küçük bir düğüm at sorna tübü yut ipi de azı dişlerinin orada bir yere geçir.. al sana para saklama yöntemi bir yöntem daha var ama onu yazmayayım keza merak edenler Kelebek" adlı kitapda bulailbiriler[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 paralar bütünlenir.tükenmez kalemlerin içi boşaltırlır.rulo yapılıp tek tek içine yerleştirilir.kalemlerin en doğal ortamlarında yaşamasına elverişli büro ekipmaları arasında kadro açılır.hırsız bulmas bulsada tükenmez kalemden verim alamas[signature][hline]Angelica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bilgisayar kasasnın icine koy adam bilgisayarı calsada paraları bulamaz hehe yada bi ansiklopedinin arasına koy hicbi manyagın ansiklopedi calacagını sanmıyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Evde baya bi param var benimde :=) banka falan güvenmiom :P Evde zaten kime para lazım olsa borç veriyorum, sonra nasıl olsa fazlasıyla alıyorum :) ama bu sefer döviz bürosuna ihtiyacım olacak :) ytl'lerin çıkması iyi oldu, babam 50ytl diye 50€ verdi :) bozdurcak yer yok[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 harca[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar