lunatari Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 2-3 gündür böyle bi sıkıntım var. w3 dota oynarken fog olan yerlerde ekran parlaklığı kendiliğindne düşerken, fog olmayan yere baktıgım zaman parlaklık artıyor. nasıl düzelticem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 syncmaster'lar da var oyle bir ayar da tam ismin hatırlamıyorum simdi. ben ikincil monitorde kullanıyorum bunu gozlerimi yormasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Monitorun dynamic lightning i aciktir. Ya da bazi gaming monitorlerinde karanligi azaltici secenekler mevcut. O acilmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 aynen samsungsa özellikle baya abartılı magic lightın brightness deiştirme huyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 o kararmaya fog koyarım tağam mı dikkat et, bu sorun baya başımı ağrıtmıştı benim yeni ekran kartı aldığımda. okumadığım guide kalmamıştı. driver ile ilgili bir sorun çıkmıştı bende, o gün bugündür driver sweeper benzeri programlar kullanıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar