lunatari Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 2-3 gündür böyle bi sıkıntım var. w3 dota oynarken fog olan yerlerde ekran parlaklığı kendiliğindne düşerken, fog olmayan yere baktıgım zaman parlaklık artıyor. nasıl düzelticem?
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 syncmaster'lar da var oyle bir ayar da tam ismin hatırlamıyorum simdi. ben ikincil monitorde kullanıyorum bunu gozlerimi yormasın diye.
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Monitorun dynamic lightning i aciktir. Ya da bazi gaming monitorlerinde karanligi azaltici secenekler mevcut. O acilmistir
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 aynen samsungsa özellikle baya abartılı magic lightın brightness deiştirme huyu
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 o kararmaya fog koyarım tağam mı dikkat et, bu sorun baya başımı ağrıtmıştı benim yeni ekran kartı aldığımda. okumadığım guide kalmamıştı. driver ile ilgili bir sorun çıkmıştı bende, o gün bugündür driver sweeper benzeri programlar kullanıyorum hep.
Öne çıkan mesajlar