Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deşifre


riglous

Öne çıkan mesajlar

neydi dünki bölüm öyle koptum ya onca insanın öyle şeyler yapması güldükten sonra biraz düşünmeme sebep oldu garip aslında değil? arada sırada böyle şeyler gördüğümde ülkem hakkında garip düşünceler ediniyorum belki de neyse ya sallayın komik işte valla o insanlara istediklerini yapsınlar akıl var mantık var yuh[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya o değilde iş yine döndü dolaştı verilen din eğitimi yeterli değile geldi...sinir oluyorum ya size ne kardeşim isteyen istediğine inanır.din eğitimi yetersizmiş...töbe töbe ya.ama bunların hepsi planlı programlı yapılan şeyler.zırt pırt iki üç salak misyoner programını gösterip insanların kafasına yavaşça sokmaya başladılar "verilen din eğitimi yeterli değil" düşüncesini.sonumuz hayır olsun...[signature][hline]Patiye yamuk yapanı bonziler sever!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayin görüntüleri bana çok komik geldi ama sonuçta o insanlarda birşeylere inanıyor. Bana onların ayinleri ne kadar saçma gelsede o insanlara böyle bir şey yapıyorlar diye "rezil insanlar" gözüyle bakamam.

Sonuç olarak onlara da müslümanların namaz kılması yada hristiyanların Pazar ayinleri düzenlemesi saçma geliyor olabilir. Onlar bu işleri yapan insanlara "rezil insanlar" şeklinde yaklaşıp bunu televizyonlardan gösterseler hoş olmaz dı değil mi?[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya hadi ben bir'im muabbeti tasavvuftan geliyo diyelim
bunu kabul ettim tamam

peki şu sözler nedir
"ben zamanın ötesindeyim"
"ben geçmiş ve gelecekten geliyorum"
"ben herşeyin başından beri varım"

bu da mı tasavvuf
güldürmeyin allahaşkına insanı hiç mi mevlana yunus emre okumadık dinlemedik[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 20 Ocak 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
olayı bilmiyorum ama bu tanrıya ulaştığı ve onunla bütünleştiği zaman söylenir. öze döner kul.


buradaki "bu" dediğin ne ?
yani ne söylenir tanrıya ulaştığın zaman anlamadım tam[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 20 Ocak 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
peki şu sözler nedir
"ben zamanın ötesindeyim"
"ben geçmiş ve gelecekten geliyorum"
"ben herşeyin başından beri varım"
enel hak, ben tanrıyım demek. bu sözler de bunu iddia eden kişinin kendisini nasıl allah olarak nitelendirdiğinin açıklaması. vahdet-i vücud işte, o kadar dolarsın ki imanla nurla, bu dünyada kendini tanrıda bulursun, onunla bütünleşirsin, geldiğin yere geri dönersin.
hallac-ı mansur mesela; sırf ortalıkta enel hak diyerek insanların ona olan güvenini yok etmekle kalmamış idamına da sebep olmuş, ama tanrı olduğunu iddia etmiş, vazgeçmemiş. bi kaç şey söylemiş ama hatırlamıyorum bayağı ilginç ve şaşırtıcı şeyler.[signature][hline]Sabancı ve kafam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

star tvye devlet el koydugundan dolayi boyle tarikatlara her turlu saldirida bulunuyorlar, ayrica desifreyi bi yana birakin star tvde gun boyu yayinlanan islam vcd seti reklamlari da cabasi.

neyse ghald dovmesin, uzatmayin. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

y arkadaslar adamlar kendılerıne tarikatız diyomu bilmiyorum ama star tv deki bi programda raelyan tarikatı falan dıyolardı bu uzaylı hede lerine.
ya bi kere tarikat demek Allaha giden yol anlamında Allah için yapılan iş falan.
ama adamlar biz Allah denilen şeyi (Haşa)kaldırıyoruz falan diyolar madem bunlar Allahla alakaları yoksa neden bunlara tarikat deniliyor onu anlamıyorum raelyan züppeleri deseler daha iyi olmaz mıydı ?....[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...