NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 televizyonada bağlanabiliyor mu acaba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 başka böyle gerçek windows ve trde satılan güzel bi şey var mı gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 NolaxThensbane said: televizyonada bağlanabiliyor mu acaba bu HDMI yok bağlanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ben de aldım 300 tl olmuş exe kurup çalıştırabiliyoruz dimi bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 normal widows oldugu icin calistirabiliyorsun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 lenovo a3300 H var. ben kullanıyorum. gayet güzel. iş için falan kullanmıyorum ama. akşamları evde satranç, blackjack falan oynuyorum. android var içinde. anne için ideal bir alet. uyuya kalınca elinden düşürdüğüne acımıyorsun hem. =D bu ve bunun bir üst modeli kırılırsa telefon olarak da kullanılabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bi yıllık office 365 mi ne veriyor sanırım bu ama ben kuramadım ya. office e basınca hata veriyor anahtarlı keyli falan bi hata edit: tarih ve saati ayarlamamışım oldu şimdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Casper Via T10 var bende bunu mu alsam bizimkilere diye düşünüyorum. 4 çekirdekli atom işlemci var 2 gb ram 530 tl. sadfsadf aldım. Bu impulse buying yüzünden çok fena patlıyacağın bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar