GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Herkese selam, Direk konuya gireyim. Kendi çapımda 3 gündür yayın yapıyorum ve takipçi sayım 350 izlenme sayım 16 000 oldu. Pek fazla Türk Diablo'da yayın yapmıyor galiba ondan izleniyorum. Bende Diablo'da elimden geldiğince düzgün yayın yapıp Diablo oynayan Türk arkadaşlar ile aktiviteler yapmayı düşünüyorum. Yayına gelen arkadaşlar oh be Türk yayın yapıyor gibi yazılar yazdıkları için devamlı yayın yapacağım. Bu aralar iş konusunda gelecek haberi beklediğimden de boşum. Paticik'te ki arkadaşlarıda yayınımdan haberdar etmek istedim. Herkese iyi oyunlar yayınıma beklerim. :)-D Yayın Linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 geçen gün izledim ben biraz güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Biraz mi izledin biraz mi guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 e offlinesın kardeş. Cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 sürekli küfüredilen bir yayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar