Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Ne Ya?!!!!

Fragrance

Öne çıkan mesajlar

bu fotoda samimiyet cok fazla.bence hoca senın baskın kalmı$ duygularının resımde acıga cıktıgını gorup senın ona yakla$mandan korkmu$ olucak ki 2 vermi$.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

oha lisedesin ve bundan 2 aldın öylemi?
valla hoca büyük denyoluk etmiş nitekim kişisel meseleleri nota yansıtıyorsa hoca olmayı hak etmiyor o adam yada kadın. Yetkimde olsa ve bilsem hiç düşünmeden kovardım böylelerini öğretmen yapmamak lazım. Birşey öğretmek yerine öğrenci-öğretmen ilişkisini bozuyorlar bir tek.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 20 Ocak 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
hakkaten yalnız, niye adamın gözleri kapalı anlamadım ben.

- ah yanağın yumuşacık yine.
- gillette sensor.
- canıımmm.

ahaha.

bu arada ardethcım emın ol onlarda senı kovardı.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokul ortaokul lisede öğretmenlik yapan resim hocaları genelde hayatta hiçbir haltı adam gibi beceremediği için okuldaki kendine verilen 1 dersin hayatta onun sahip olduğu tek "liderlik yapmak" zamanı olduğu için orada çocuklara binbir uyuzluk edip birsürü saçmalım isteyip insanlara liderlik taslamaya çalışan insanlar olduğu ve bütün hayatının acısını sizden çıkarmaya meyilli olduğu için böyle yapıyorlar

Yani hoca hayatı boyunca kaybettiği için bir ilkokulda resim hocası olmuş ve size işkence çektiricek:)

Mesela iş teknikci sınıfa kızınca kafama makas fırlatmıştı zor kurtarmıştım gözü

hepsi öyle diil tabiki
Mesela bizim ilkokul resim hocamızın bitanesi sınıftaki Doğancan adlı arkadaşın Mehtap adlı annesiydi
çok severdik çok süper biriydi
acaip şeyler bilirdi yani:) acaip yaratıcı biriydi
zaten tiyatrocuydu bildiğim kadarıyla. dekorları süper yapardı[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider

[Bu mesaj Chemical tarafından 20 Ocak 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...