Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Biz karneleri daha bugün aldık erken tatil dolayısı ile bu resimle resimden 2 aldım sadece öğretmenle tartıştığım için![signature][hline]İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Lise yazmıycaktım dayanamadım ya![signature][hline]İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yatagının desenleride güzelmiş heheh :D[signature][hline] Bende Özledim Bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bu fotoda samimiyet cok fazla.bence hoca senın baskın kalmı$ duygularının resımde acıga cıktıgını gorup senın ona yakla$mandan korkmu$ olucak ki 2 vermi$.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 o zaman Lise 1 :-?[signature][hline] Bende Özledim Bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 afiyet olsun.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 öğretmene ana avrat sövsen bile buresimden iki almaman lazım ya da sizin okul sanat okulu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hakkaten yalnız, niye adamın gözleri kapalı anlamadım ben. - ah yanağın yumuşacık yine. - gillette sensor. - canıımmm.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 oha lisedesin ve bundan 2 aldın öylemi? valla hoca büyük denyoluk etmiş nitekim kişisel meseleleri nota yansıtıyorsa hoca olmayı hak etmiyor o adam yada kadın. Yetkimde olsa ve bilsem hiç düşünmeden kovardım böylelerini öğretmen yapmamak lazım. Birşey öğretmek yerine öğrenci-öğretmen ilişkisini bozuyorlar bir tek.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 way ne serefsis ööretmenler var ya..! ama hic üzülme sen bizim kalbimizde bir 5 i hakkettin :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Saeros, 20 Ocak 2005 02:51 tarihinde demiş ki: hakkaten yalnız, niye adamın gözleri kapalı anlamadım ben. - ah yanağın yumuşacık yine. - gillette sensor. - canıımmm. ahaha. bu arada ardethcım emın ol onlarda senı kovardı.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bu resime 2 verdiyse hoca, okulun ismini, hocanın ismini bize teslim ediyorsun, biz gereğini yapıyoruz :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 öğretmenin homofobik mi[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bu arada hocan bu resmi senin yaptıgına inanmamı$ olup 2 vermi$te olabilir bunu du$undun mu hic?[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 belki hoca boyalı resim istiodu karakalem diil ondan 2 wermiştir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bence sarilan erkeklere karsi bi gicigi vardir :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 gaz verme voik sende :)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sen bunlara bakma dava uzun sürer. isim ver halledelim biz ;) (bkz:türk işi ekşın) :D :D :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ifade fln kesmez. adam homofobik, gay salacaz üstüne :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 höhöhö sen o hocanın bi fotosunu ver bakiyim ben bir güzel montaj yapıyım sonra cd halinde okula yay hıncını en iyi şekilde öyle alırsın :)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hocam "i give your mouth bristle bristle.what is it?" hoca:hö? diş fırçası hocam diş fırçası ekikekieki[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ilkokul ortaokul lisede öğretmenlik yapan resim hocaları genelde hayatta hiçbir haltı adam gibi beceremediği için okuldaki kendine verilen 1 dersin hayatta onun sahip olduğu tek "liderlik yapmak" zamanı olduğu için orada çocuklara binbir uyuzluk edip birsürü saçmalım isteyip insanlara liderlik taslamaya çalışan insanlar olduğu ve bütün hayatının acısını sizden çıkarmaya meyilli olduğu için böyle yapıyorlar Yani hoca hayatı boyunca kaybettiği için bir ilkokulda resim hocası olmuş ve size işkence çektiricek:) Mesela iş teknikci sınıfa kızınca kafama makas fırlatmıştı zor kurtarmıştım gözü hepsi öyle diil tabiki Mesela bizim ilkokul resim hocamızın bitanesi sınıftaki Doğancan adlı arkadaşın Mehtap adlı annesiydi çok severdik çok süper biriydi acaip şeyler bilirdi yani:) acaip yaratıcı biriydi zaten tiyatrocuydu bildiğim kadarıyla. dekorları süper yapardı[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 20 Ocak 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bu tipler öpüşmüyor bre, arkada kalan eleman diğerinin kulagına bir şey söylüyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hos ama yetersiz :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Pha baya güzel ve profosyonelce bence. 2 veren hocanın kafasına suçayım yani.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar