dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 o pistona yakita filan bakar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 http://i.ytimg.com/vi/FMZVl9ZnKno/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Laurelin said: Hangi ulkenin olcusu oldugu belirtilmeden verilmis biri cm biri inch bazli, amerikan olcusu ise 85B yi cevirince 38B yapar, 38b ile 34dd arasindada 110cc civari bir fark olmasi lazim en az ama frame goz onune alininca 34dd nin proporsiyonsuz ve sahte olma ihtimali asiri yuksek tamam dağılalım cevap geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Llama said: 34 dd mi 85 b mi ? Manyak mısın abi tabi ki 34 dd. 85-90 c den aşağı olmicak meme dediğin.(hatunun vücut tipine göre) İdeal ölçü avcu doldurmasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 foto gelmemis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 örneklerle açıklayabilir misiniz ben anlamadım bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 34 az diyorum..hacim lazim evet ama dik de durmali gibi..gunumuzde naturel dik ve hacimli hatun dedigin ya under 18 oluyor yada turunun son ornegi..yer cekimine yenik dusuyor hemen hepsi..o yuzden o dd serisi 36 ve uzeri ya destekli balenli yada silikonize cikiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar