Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pati troll gücü göster kendini

Joker

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

bos alanlara 1 km de bir katli otopark yapacaksin..ustune kaldirima park edenlere cilgin ceza yazacaksin. istanbul plakali araclardan da hava parasi yillik 2 3 000 tl alacaksin..insanlar araba kullanmayacak..

bi de tecavüz etsinler araba sahiplerine, yollar bize kalır ne güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

@Laorx kapalı değil normal açık apartman bahçesi parkı. 200tl veririm vermesine ama o 200 tl isparktanda çok para. onun dışında neden bana patlıyor. neden günah keçisi ben oluyorum? bazen miktar önemli değildir o parayı neye verdiğindir, yeri gelir 10 tl için kavga edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Xaenin said:

Müteahhitler her binaya otopark yapmak zorunda değil.

şu zorunlu abi.

Neden yok o zaman abi her binada otopark?

Müteahhitler zamanında otoparksız yapılmış her binayı hemen yıkıp yerine otoparklı bina yapmak zorunda değil diyelim o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru diyorsun.

Joker sen boşver abi duba olayını falan, mesaisi 6'da olan adamın arabasının yanına cart diye bırak abi arabayı. En temel hakkın.

Neticede suçlu binayı 20 yıl önce dikerken 2015 yılında her binada otopark zorunluluğu olacağını öngörüp ona göre tasarlamayan müteahhit.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Esh said:

Xaenin said:

Müteahhitler her binaya otopark yapmak zorunda değil.

şu zorunlu abi.

Neden yok o zaman abi her binada otopark?

Müteahhitler zamanında otoparksız yapılmış her binayı hemen yıkıp yerine otoparklı bina yapmak zorunda değil diyelim o zaman.

abi bildiğim kadarıyla eskiden de zorunluydu. müteahhite şu imkan tanınıyordu ya yapının kendi otoparkı olacak ya da belediyenin bu işi halletmesi için belirli bir ücret ödeyeceksin. tabi bizim şark kurnazı kafası belediyecilik o gelen otopark parasını 'sittir et park yeri bulunur' mantığıyla muhtemelen o otopark hizmeti için verilen parayı belediye bütçesindeki açığı kapatma amacıyla kullanıyordu. aksi olsa, kaynağı adam gibi amacı doğrultusunda kullansalar en azından tek tük de olsa belediye otoparkları görürdük sağda solda.
Sosyal ağlarda paylaş

@Xaenin

yol tek şerit kalıyor öyle bi imkan olsa kesin başkaları yapardı zaten.
belediye otopark hizmetide sağlamıyor. yok burda otopark filan. gayet vahşi kapitalizm düzeni gibi, adeta texas. güçlü zeki çevik kurnaz yada şanslı olan kazansın bir model.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

müteahhite şu imkan tanınıyordu ya yapının kendi otoparkı olacak ya da belediyenin bu işi halletmesi için belirli bir ücret ödeyeceksin. tabi bizim şark kurnazı kafası belediyecilik o gelen otopark parasını 'sittir et park yeri bulunur' mantığıyla muhtemelen o otopark hizmeti için verilen parayı belediye bütçesindeki açığı kapatma amacıyla kullanıyordu. aksi olsa, kaynağı adam gibi amacı doğrultusunda kullansalar en azından tek tük de olsa belediye otoparkları görürdük sağda solda.

onun icin belediyenin kaldirimi kapatip encumen karari ile ? otopark yeri yapip de degnekci diktigi yerlere para odemeyin diye soyluyorlardi.sanirim mahkeme karari mevcuttu
Sosyal ağlarda paylaş

threadi açan öküz, çünkü duba ile kendine park alanı parselleyene öküz denir, memleketteki yanlış giden herşeyin vücut bulmuş hali. adeta yaşayan bir tümör, bir nevi herşeyi kendinde hak görme elementalı. ideallikten çok uzak olan şartları kendi çıkarı uğruna daha kötü duruma getirene ne denir bilmiyorum.

bir sn biliyorum la. textbook akpli ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de madem partili yolun ortasina birak abi arabayi hatta cok canin cekerse tayyipli kaplama yaptirt kaportaya ..aslanlar gibi koy..cektikleri zaman git veryasin et..cekemediler de..benim turbanli bacima de..kaplamali otomobilime de..sirf tayyip sevgimden de..magdurum de..partiden sofor iste..makam arabasi versinler de..
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

Xaenin said:

Biri senin saçma sorununa çözüm üretmiyor diye hiç bir soruna çözüm üretmeye çalışmıyor mu sanıyorsun?

evet istanbulda park yeri sorunu. dünyanın en saçma sorunu.

Benim sorunum değil, senin sorunun. Benim başka sorunlarım var ve çözmek için başkalarının hayatını sikip atmayı düşünmüyorum, aramızdaki fark bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...