Joker Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 beyler iş yerimin olduğu yerde park sorunu var. çevredeki binaların otoparklarına 200-250 tl para istiyorlar aylık(oha). bende çözümü yola fake duba dikmekte buldum. ama portatif olarak sabitleyip sök tak olayını nasıl yapsam karar veremedim. bi fikir verin bakalım. troll gücünüzü görelim. dubanın tanesi 15 tl. 2 tane diksem yeter diye düşünüyorum. ayda bir çaldırsam dubaları 30 tl. hertürlü 250 tlden ucuza gelir. http://www.severtekno.com/images/img0093.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Havalı çivi çakıcı alacaksın... çakacan bitanede keser lazım olunca sökücen çivileri keserle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 İs yerin neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 kozyatagı ara sokak bol. gidip bakıcam ara sokakta inşaat önü yada böyle kime ait oldugu çok belli olmayan sakin bi köşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 babanın arassı mı var lan kim kaparsa o koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Editor said: Havalı çivi çakıcı alacaksın... çakacan bitanede keser lazım olunca sökücen çivileri keserle ;) havalı çivi keser filan zor işler bana böyle vidalı bi sistem lazım dubayı iki tur çevirip sökebileyim. gibi yada yapışlanlı gibi bilemedim. basit bişi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Senin arabayı çizerler başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 umarim lastiklerini keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 forgiver said: babanın arassı mı var lan kim kaparsa o koyar iyide şartlar eşit değil adamın mesai 6 da başlıyor benim mesai 10'da. bende şartları lehime çevirip eşitlik sağlıyorum. yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 aquila said: umarim lastiklerini keserler. sdfusahfudashfa türk milleti gerçekten inanılmaz bir millet ya. enayilik olarak gördüğü 3 kuruş için neler düşünür, neler yapar. ama sonra gider nelere binlerce lira bayılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 misiyim indi bişliyir şirtlir işit diil egzosuna patates tıkarlar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 sakızla yapıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 kamu alanına tak dubayı da bi şikayet etsinler devlet malına delik delmekten 10k ceza ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 delmem yapıştıırım. devlet malına yapıştırmak diye ceza yoktur heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ne demek şartlar eşit değil abi. hayır böyle bir şey yapınca vicdanın rahat edecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ustune isim adres telefon yaz da cezasi var miymis ogren..adam resmen degnekcilik icin bizden cakallik talep ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 sen dildocu olan joker miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 SodomVsGomore said: ne demek şartlar eşit değil abi. hayır böyle bir şey yapınca vicdanın rahat edecek mi? napayım arabayı mı satayım o zaman. işe yürüyerek mi gideyim? otoparksız bina yapmaya izin vermeseymiş belediye. belediye, devlet çözüm ürettide ben fantezi peşinde miyim. adamın mesai 6 da benim hiçbir türlü park yeri bulma ihtimalim yok. http://2.bp.blogspot.com/-7mWSkh2R8dU/Us5jPbx9FaI/AAAAAAAADA4/L0wI2YIJSgo/s1600/Adil-bir-sinav-68483-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ooo.. kare joker mi ? katranla tuyu getirin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Sabitlemek sakat devlet malına zarar veriyorsun. O kadar sağlam yapıştırıp tekrar sökülebilen birşey bilmiyorum. Tek yol altına civa doldur :P baya ağırlık yapacak şekilde alt kısmını kum-demir vs gibi bir şey ile doldurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 dubaya taban yaptırıyorsun tabanı dubaya kilitliyorsun marketten 5 litrelik pet şişe alıyorsun http://kimkapinda.com/41522-355-thickbox/erikli-5-lt.jpg içine 5 litre civa dolduruyorsun civanın özkültlesi 13.6 g/ml pet şişe 65-70 kilo bişey oluyo. http://holisticdentalinstitute.com/wp-content/uploads/2014/08/Liquid-Mercury.jpg park ederken kilidi aç, dubayı kaldır. şişeyi kenara yuvarla. giderken de koy kilitle. dubayı kaldıranlar 90'a yakın bir açı ve tek kol ile kaldırdıklarından muhtemelen kaldıramazlar çoğu kilitli ve yere yapışık sanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ben yazana kadar civa denmiş ağzınızı burnunuzu kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 civanin kilosu kaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Joker said: SodomVsGomore said: ne demek şartlar eşit değil abi. hayır böyle bir şey yapınca vicdanın rahat edecek mi? napayım arabayı mı satayım o zaman. işe yürüyerek mi gideyim? otoparksız bina yapmaya izin vermeseymiş belediye. belediye, devlet çözüm ürettide ben fantezi peşinde miyim. adamın mesai 6 da benim hiçbir türlü park yeri bulma ihtimalim yok. http://2.bp.blogspot.com/-7mWSkh2R8dU/Us5jPbx9FaI/AAAAAAAADA4/L0wI2YIJSgo/s1600/Adil-bir-sinav-68483-.jpg tamam da bi sana mı zarar o otoparksız binalar. oradaki otopark sorunu bir tek seni mi etkiliyor ya da sana özel bir otopark sorunu mu var? aile işimizin olduğu yer park yeri bulmanın sabah erken saatte gitmezsen hemen hemen imkansız olduğu bir yerde. hadi işin çıktı arabayı çıkarman gerekti çok şanslı değilsen en az yarım saat park yeri arıyorsun. evet böyle belediyeciliğin amk da o sorun sadece benim sorunum değil herkesin sorunu. bireysel olarak bu tarz bi çözüm getirmeye kalksak işin içinden çıkılmaz. ki esnaf kafası 'hemşehrim oraya park etme araç gelecek' olayına da girmiyoruz, hakkımız da değil. ayıp. bilmiyorum yürür müsün arabayı mı satarsın nedir en makul çözümü ama şu yapmayı düşündüğün şey de argümanların da çok saçma. ne bileyim çalıştığın şirket yetkilileriyle bi konuş en azından. madem mesai saatinden kaynaklı size ait yerde park yeri bulamıyorsun, yani her çalışan aracını otoparka çekerken sen çekemiyorsun, adamlardan senin adına başka binanın otoparkını kiralamalarını talep et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ben civayı geyiğine yazdım lol :) civa pahalı olmaz ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar