Sphere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ilk defa duyuyorum.bunu parasiz mi ? uyelik diye bisi varmi ?[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 oyun henüz çıkmadı, çıkınca bir kere alınacak, aylık ücret ödenmeyecek ancak. sadece net üzerinden ve oyunun kendi resmi oynanabileceği için key gerekecek mutlaka, yani oyunun bedeli ödenmek zorunda. önsipariş yapanlara oyun çıkana kadar her ayın ilk haftasonunda beta sürümün önizlemesi olarak sunulan event'lere katılmaları için de bir key verilecek. 2005'in ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sence eğlenceli mi sam yoksa geçiniz mi ?[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 "geçiniz" diyeceğim bir oyunun bölümü için alan yetkilisi olmam biraz garip olurdu sanırım? ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hauhaha buda ii (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brend Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yaw nasıl oynicaz peki beta event 3 ü? madem cd çıkamdı bi yerden dl etmemiz lazım ama nereden?[signature][hline]freud'un da şöyle bir aforizması vardır:"bir pipo bazen sadece bir pipodur.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 arkadaşlar, geçen beta event'te önceden almış olduğumuz gamespot key'leriyle oynayabildik. tahminimce bu sefer de oynayabileceğiz, aramızdan bazıları sanıyorum birden fazla key almıştı gamespot'tan, onlar paylaşmak isterse gönderecekleri key'lerle siz de oynayabilirsiniz düşüncesindeyim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brend Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 belli oldumu peki bi daha ki event ne zaman? ve keyleri nasıl alıcaz?[signature][hline]freud'un da şöyle bir aforizması vardır:"bir pipo bazen sadece bir pipodur.." [Bu mesaj BOccOB tarafından 30 Aralık 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dowai Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ewet 7 ocakta oyun waaar ama henuz key vermiolar zaten bence salıdan önce vermezler....[signature][hline]- Dowai - [Bu mesaj Dowai tarafından 31 Aralık 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben halaha olayı çakamadım.Nasıl uye olucaz ? İlk 15 gun falan bedava diye birşey yokmu.?????[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:Megisiyan Job:Sorcerer Server:Xigenon Level:2x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 arkadaşlar oyun daha çıkmadı, biraz bakınsaydınız diğer başlıklara da.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar