reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 pc basindayken telefondan muzik falan dinliyorum, ayni zamanda bilgisayardan youtube falan actigim zaman kulakligi cikarip ona takmam gerekiyo falan filan.. baska senaryolarda var buna benzer. sole mucizevi bi alet var midir coklu kaynaktan sesleri toplayip ayni headset e gondericek?
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 yanıt "pc başındaysan neden telefondan muzik dinliyosun?" olacaktı.
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 WaNTeD said: bluetooth kulaklık ? ab, bunda da iki yere aynı anda synclenmiyor sanırım
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Esh said: yanıt "pc başındaysan neden telefondan muzik dinliyosun?" olacaktı. Yani
Anhora Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 reyou said: pc basindayken telefondan muzik falan dinliyorum, ayni zamanda bilgisayardan youtube falan actigim zaman kulakligi cikarip ona takmam gerekiyo falan filan.. baska senaryolarda var buna benzer. sole mucizevi bi alet var midir coklu kaynaktan sesleri toplayip ayni headset e gondericek? Kendime iş edinmek için üşenmedim senin için fotoğrafını çektim.
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JxnvLIArql0
reyou Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 vaperon said: Ufak çaplı bir mixer işini görür. tamamdir varmis bu super.
mightee Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bilgisayarin sesini telefona gönderen bi uygulama isini görür herhal
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 pc basindayken telefondan neden muzik dinlendigine aciklik getirildi mi?
Öne çıkan mesajlar