reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 pc basindayken telefondan muzik falan dinliyorum, ayni zamanda bilgisayardan youtube falan actigim zaman kulakligi cikarip ona takmam gerekiyo falan filan.. baska senaryolarda var buna benzer. sole mucizevi bi alet var midir coklu kaynaktan sesleri toplayip ayni headset e gondericek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Ufak çaplı bir mixer işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 bluetooth kulaklık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 yanıt "pc başındaysan neden telefondan muzik dinliyosun?" olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 WaNTeD said: bluetooth kulaklık ? ab, bunda da iki yere aynı anda synclenmiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Esh said: yanıt "pc başındaysan neden telefondan muzik dinliyosun?" olacaktı. Yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 reyou said: pc basindayken telefondan muzik falan dinliyorum, ayni zamanda bilgisayardan youtube falan actigim zaman kulakligi cikarip ona takmam gerekiyo falan filan.. baska senaryolarda var buna benzer. sole mucizevi bi alet var midir coklu kaynaktan sesleri toplayip ayni headset e gondericek? Kendime iş edinmek için üşenmedim senin için fotoğrafını çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Ne gereksiz bi gereksinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JxnvLIArql0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 vaperon said: Ufak çaplı bir mixer işini görür. tamamdir varmis bu super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bilgisayarin sesini telefona gönderen bi uygulama isini görür herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 pc basindayken telefondan neden muzik dinlendigine aciklik getirildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar