Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

*SPOILER* Matrix:Reloaded *SPOILER* Sadece filme gidenler tartismak icin girsinler

FiXxXeR

Öne çıkan mesajlar

said:
Gimli, 19 May 2003 14:40 tarihinde demiş ki:
"Bir hakikat var mı derken, bir hayale döneriz"[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti

seni hayale döndüreceğiz bu gidişle, hakkın var.. :)[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bişi sorucam o kahin in koruyucusu var ya hani japon bir eleman [ Jet Li diyorlar ama bilemicem] o neden neo ya herkes yeşil gözükürken sarı gözüktü ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler önceki msglara bakamadım ama...2 tane anlamadıım şey var..
1-Bu matirx i yaratan adamın dediklerinden hiçbişii anlamadım.
2-Neo Zion da sentinelleri nasıl durdurabilidi??

Ayrıca sevişme sahneleri iğrenç olmuş matrix e yakışmamış....
Neo nun 100 ajanla dövüştüü sahne de çok abartı geldi...ayrıca bilg.efekti olduu çok belliydi.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 19 May 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
Ya bişi sorucam o kahin in koruyucusu var ya hani japon bir eleman [ Jet Li diyorlar ama bilemicem] o neden neo ya herkes yeşil gözükürken sarı gözüktü ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®

o arkadaş jet li değil, adını unuttum şimdi. daha iyi olmuş o role çünkü daha sempatik duruyor..

o da bir kaçak program olsalı ama güçleri kesin çok büyük, neo kodunu bile anlayamadı. dövemedi de hatta kendi dayak yiyecekti. zaten kahin gibi önemli bir proogramı da bu güçte bir programın koruması gerekirdi. üçüncü filmde tekrar çıkacağını umuyorum ama kahin'i oynayan kadın öldüğünden nasıl olur bilemiyorum..[hline]Agent Thompson: You!
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar o Jet Lee di.Sadece saçları kısa olduğu için anlayamadık.Ayrıca 3.cü Filmde de rolü var.Morpheus ile dövüşüyor...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 20 May 2003 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O adamda bişiler var ama hayırlısı[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

8. sayfada bıraktım okumayı yazacağımı unutmamak için,
bence o zionda ki dans olayı filan tatlıydı. 3 çift göğüs gördünüz diye tribal rituel i neden karalıyorsunuz ki, besbelli ritüel di ve güzeldi bence. Ayrıca zion kapısının arkasını kontrol eden mech içinde ki eleman filan o mech süperdi.

Neo nun çok eleştirilen smithx100 vs neo dövüşüne gelelim; Bilmem hatırlar mısınz geçtiğimiz sene bir flash animason vardı bir sitede, bir çöp adam bir binaya zeminden giriyodu dehşet bir kareografi ile karate yapa yapa tepeye çıkıodu, sonra demir çubuk alıyordu, birine vuruyor, havalanıp tekme koyuyor sonra çubuğu yakalayıp gene koyuyodu, süper lezizdi. O sahneyi uyarlamaya çalışmışlar bence güzel ötesi o açıdan.

Vampirler filan neysede bence o ikizlerde değişik bir undead di kanımca, lich gibiydiler ama fiziksel forumlarını koruyabilmiş lich gibi güzeldi bence onlar.

O fransız tahminen rebel gene zion halkı gibi, ama sistemle uğraşmaktansa uzlaşmayı seçmiş olması muhtemeldir.

Morpheus bana bayağı kuvvetlenmiş gibi geldi, anahtarcı bence uydu tip olarak kim ne derse desin.

Gallant ın anlattığı gibi eksen kesişmesi olayı mantıklı. Olay ancak 6. kesişmede yörünge değiştirebilir, mimar konuşurken arka planda ilk matrixte ki metro sahneleri, neonun çocukluğu, iş hayatı iflan vardı :)

- bill and teds bogus journey - 1994 olmalı. ve bir film şarkısı
kiss: god gave rock n roll to you .

*The Replacements : Keanu nun oynadığı 2000 yapımı gayet eğlenceli bir film, Gene Heckman la başrolde matrix e aşam 12 de gittim filme gitmeden 8 saat önce izledim bu filmi daha çok sevdim nedense .

Morpheus biraz fazla güçlü olmuş gibi geldi sanki. Keanu nun normal hayatta makineleri durdurabilmesini şuna bağlıyorum, matrix te bilinci ve bilinçaltı mücadele ettiği, seçilmiş kişi olmayı hazmettiği için gerçek hayatta psişik bir güç kazanmış olabilir, şu an çok zayıf ta olsa zion u kurtarabilecek kadar etkili olabilir.

şu an aklıma gelenler bunlar kısaca.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brad, 19 May 2003 23:56 tarihinde demiş ki:
Beyler önceki msglara bakamadım ama...2 tane anlamadıım şey var..
1-Bu matirx i yaratan adamın dediklerinden hiçbişii anlamadım.
2-Neo Zion da sentinelleri nasıl durdurabilidi??

Ayrıca sevişme sahneleri iğrenç olmuş matrix e yakışmamış....
Neo nun 100 ajanla dövüştüü sahne de çok abartı geldi...ayrıca bilg.efekti olduu çok belliydi.....

Filmin diğer sahnelerine ne derseniz diyinde şu güzelim sahneye laf atmayın.

100 Smithle savaştığı sahne kadar güzel çizilmiş bir sahne hatırlamıyorum hiç bir filmde. Bilgisayar efekti olduğu çok çok az belliydi. Adamlar o kadar güzel çizmişki. Abartı ise diyemiycem ? Yani niye abartı ki işte adam kendini kopyalayabiliyor.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Sosyal ağlarda paylaş

said:
mexinth, 20 May 2003 01:47 tarihinde demiş ki:
Vampirler filan neysede bence o ikizlerde değişik bir undead di kanımca, lich gibiydiler ama fiziksel forumlarını koruyabilmiş lich gibi güzeldi bence onlar.

lich değil de adamlar spectre gibi bişi, "efsanelerdeki vampir, kurtadam gibi doğaüstü varlıklar bozuk programlardır" dedi ya kahin, orada hayalet efradından bahsetmedi, onu da izleyiciye bırakmışlar anlaması için işte.. :)[hline]Agent Thompson: You!
Sosyal ağlarda paylaş

koskoca vampir karizmasınıda taşağa alıyor ya film.. :yapma:
neo ağız burun dağıtıyor güzelim vampirlerimi :([hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şeye tav oldum ya kahini koruyan eleman neden revulitions ta morpheus ta kavga ediyor ? ya daha doğrusu adam iyi değil mi ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 20 May 2003 03:08 tarihinde demiş ki:
Ben şeye tav oldum ya kahini koruyan eleman neden revulitions ta morpheus ta kavga ediyor ? ya daha doğrusu adam iyi değil mi ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®

hayır morpheus la kavga etmiyo adam ..
yani bunu sanırım sen revolutions ın fragmanında veya resimlerindeki kel bi adamla dövüşmesinden yola çıkarak sölüyosun
fakat o kel morpheus değil
çünkü hem benzemiyo hem de morpheus un gözlüğünün ucu kulağına takılı değildir dikkat et

said:
OwnerRavenLoft, 20 May 2003 00:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar o Jet Lee di.Sadece saçları kısa olduğu için anlayamadık.Ayrıca 3.cü Filmde de rolü var.Morpheus ile dövüşüyor...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 20 May 2003 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]

o seraph rolü için önce jet li ye teklif getirildi fakat jet li kabul etmedi .. ya da fazla para istedi emin değilim
sonuçta o jet li değil
ama dikkat ederseniz fiziki açıdan benziyo

hee bi de bence senatör üyesi hamann 5.seçilmiş kişi[hline]so much to live for
so much to die for

[Bu mesaj jankis tarafından 20 May 2003 03:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben öle demiyorum zaten üstteki bir arkadaş demiş morpheus la dövüşüyor diye ondan yola çıkarak msg atma gereği duydum + benim favori adamım o bundan sonra adam sarı renkli kod :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

ilk filmin sonunda o telefon konuşmasından sonra yada önce (tam hatırlamıyorum o kısmını) matrixin kodlarının geçtiği ekranların ortasında kocaman "SYSTEM FAILURE" yazdığını unutmuşsunuz anlaşılan. Bana sorarsanız 2. film ilkinin üzerine oturtulmuş. Yani ilk filmden sonra devamının çekileceğini düşünmemişler,tek filmlik bir projeymiş..
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir yaw bilip bilmeden konusmayin.. Proje 3 filmlikti zaten. Ama bunu Warner Bros. a goturduklerinde Warner Bros. bukadar parayi bilmedigimiz seye vermeyiz ilk once ilk filmi cekin gerisine sonra bakariz dedi..
Hikaye bastan beri 3 filmlikti zaten[hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ya o system down olayini simdi hatirladim.Zaten 1 ve 2. filmler arasinda 4 yil olmasi adamlarin The Matrix cekildiginde ellerinde hicbir devam konusu olmadiginin gostergesi.Filmin tutulmasi onlarin hatasi degil :)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...