Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Selamlar, Yeni bi monitör aldım ama renklerden hiç memnun değilim. Çok fazla göz kuruluğu yapıyor. Konsantre olamıyorum felan. Bu tür şikayetler. Bu yüzden siz gurulara danışayım dedim ideal ayar ne olur diye. PCde ezelden beridir fkux kurulu zaten. Bunun da etkisi var mıdır? Özellikle oyunlardaki detayları vs göremiyorum. Başka önerileriniz olursa onlara da açığım. PS: her 10-15 dakikada bir odak değiştiriyorum. Gözümü ekrandan ayırıp bi dolanıp geliyorum vs. Odanın oksijen seviyesini iyi tutuyorum. Monitör şu: http://www.hizlial.com/asus-195-vs207de-5ms-genis-ekran-led-monitor/10383640 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Göz kuruluğu yapan monitör hmmm Sorun gözlerde olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Şöyle ki, Rahatlatıcı damla vs kullanıyorum zaten çok PC başnda geçtiği için ama, monitörü değiştirince fena arttı yani hissedilir seviyede. O yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Gamma rahatsiz edebilir belki Gamma yi kis Aklima baska birsey gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Review yapan düzgün sitelerde genelde kalibrasyon yaptıktan sonraki değerleri koyuyorlar, onlara bir bak derim. Tek monitör ve odak değiştirme hikayesi dert söylediğin gibi. Ben mesela 3 monitör kullanıyorum hiç öyle bir sorunum yok sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar