Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapılan bir buildin client haritasında gozukmesi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arama yapmama rağmen bulamadım bu konuda herhangi bir bilgi. Dunya uzerine sonradan yapılan yol bina vs nin cliente haritasında gozukmesini nasıl sağlayabilirim, tşkler..
Mesaj tarihi:
Evt , item olarak ekliyorum, hazır dunya uzerıne diyelim yeni bir şehir yapıcam veya bi yol yapıcam axis den item edit kullanarak. İşte bunları nasıl client haritasında gozukur yapabilirim? bende tahmin etmiştim map0 la alakalıdır diye ancak nasıl yapılacağı konusunda hiçbir fikir ve bilgim yok, yardımcı olabilir msiniz.? Tşkler..
Mesaj tarihi:
Benim de yok :) Hepsi yuzeysel daha dogrusu, hic mul editlemekle ilgilenmedim. Daha once acilmis bircok topic var.

Direk mapi degistirebilirsin veya ev multilerinin kullandigi mantigi kullanabilirsin, onlari da eklediginde haritada cikiyorlar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: baggio@doruk.net.tr[/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.

[Bu mesaj Baggio tarafından 20 Ocak 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İşte onu nasıl yapıcam :) Valla baya baktım ama bulamadım arama motorunda, bi link verebilir msisiniz inceliyeyim, veya siz söyler msiniz..
Mesaj tarihi:
bunu söylemek istemezdim ama :)
Faust'un bir tutorial'i var güzel anlatmış.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
hatırladığım kadarıyla multi.mul dosyasında,standart world ün resmi vardı.
sen kendi yaptığın harıtanın bmp si vardır herhalde sende.eğer varsa şehirlerin olduğu yere mavi butoncuklar koy yanlarına isimlerini yaz yazıyla ve bunu standart haritanın üstüne patchle.clienti açtığında britain minoc ıvır zıvır yerine senin yazdıkların çıkacaktır.ancak button 1 e basınca britaine ( artık sen ne isim verirsen ) nasıl gidecek onuda scp ile halleden ama tahmin olarak yazdım denemek lazım[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
  • Yeni Oluştur...