_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 arkadaslar ben betaları oynamadım ama screenshotlarda atların ayakları kocaman gozukuyodu mıdıllı gıbı olmuslar hıc karızması kalmamıs acaba duzeltıyorlarmı yoksa harbıden oylemı oyleyse yıkılırım sırf atlar ıcın human olucaktım[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bütün human atları öle olması lazım yanlış bilmiyorsam boşver human atlarını elf ol saber lere bin daha güzel[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected]
deadea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Undead lerinki ne öyle ya pff felaket karizma
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 manyakmısınız ya sabrelere karsı hıcbısey gelemez.alcan bembeyaz mavı gozlu bıtane off ne karızma..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Blinky, 19 Ocak 2005 14:05 tarihinde demiş ki: manyakmısınız ya sabrelere karsı hıcbısey gelemez.alcan bembeyaz mavı gozlu bıtane off ne karızma.. :tup: 40 olur olmaz stripped, 60 da da düz frostsaber ofş[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bu saberlarındamı (daha binek hayvanların) level sıstemı var[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN [Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ocak 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Hayır, onlar level atlamıyor ama her binekte o olay var. 40. level bineklerini adı üstünde 40. levelda 60. level bineklerini de 60. levelda alabiliyorsun Aşağıdaki WoW sitesindeki bilgi, diğeri de ilk level 60 binek alan arkadaşın başlığı http://wowvault.ign.com/View.php?view=Mounts.List http://forum.paticik.com/view.php?id=107529[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 humanlardaki tek karizma binek paladinin warhorsesi[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Yine cok aptal bi soru sorcam. Char ölünce binek de ölüyo mu? Eğer öyleyse reslenince binek de reslenio mu? (Büyük ihtimalle resleniodur millet nie 1000g versin o beygire ama yine de sormak istediydim:))[signature][hline]Tazdingo mon
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hayır aldıgın mount summon yanı bınmek ıstersen at yada her neyse iconuna basıyorsun cıkıyor basıyorsun kayboluyor at üstünde ölürsende gitmez[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected]
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 At üstünde ölebilirmisin ki ? Battle moda grince at zaten kayboluyor . uzaktan ilk aldıgın darbeyle birlikte at kayboluyor summonlamak içinde battle moddan çıkman lazım .
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 benım gordugum at ustunde adamı ezıyorlardı ama son pacthlerde kalktımı sahsen bılmıyorum olabılırde[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected]
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 atla ezmek nasıl olmaz. sen kacarken mesela adam bır ok atsa at kayboluyormu[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 dediğim gibi benım gordugumda at üstünde pala vardı adama pata küte dalıyorlardı adam o zaman away dı sanırım öle duruyordu at kaybolmadı ama patchlerde değişmiş olabılır bu benım gordugum şöle 2-3 patch önce idi :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected]
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ıısallah dedıgın gıbıdır yoksa warhorse ne anlamı kaldı[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Way Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 paticikte ki warlock baslıklarını okudum orda nightmare oldugu yaziyodu yazan human warlock oldugunu soyluyo human warlocklar nightmare alabiliyo mu?
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 warlockların hepsı aynı at turu alıyor nightmare sanırım undeadlere özgü birşey değil warlocklara özgü birşey :D sonucta alayı shadowcu[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected]
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 şimdi bineğin üzerinde millete dalamıyomuyuz yani?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hayır saldırdığın anda attan iniyorsun otomatik olarak. ve at üzerinde yapabileceğiniz şeyler çok kısıtlı mesela lockpick bile yapamıyorsun, trade skill'leri bile kullanılmıyor (hepsini denemedim gerçi). sırf yolculuk amacıyla yani. tip de cabası. durduğunuz yerde zıplama tuşuna basınca şaha kaldırıyorsunuz atı süper oluyor. bir tepenin üstüne çıkıp undead mount ile şaha kalkmış foto çekmek süper oluyor, arkada da ay olcak tamamdır.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 20 Ocak 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir]
deadea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 of ne tatlıymış[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mekanik ostardlar durduğu yerde zıplayınca şaha kalkmıyo Hatta zıplamak eğiliyor :-)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Razien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 peki başkentlerdiki binekli guardlarda mı millete dalınca binekleri yokoluyo[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 20 Ocak 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Evr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 mount varken saldıramıyosun dogru ama lvl60 paladın nası yaptıysa mountluyken stun etmisti beni ki bende mounta biniyodum geldi vurdu vurdu 700 falan kaldım cıktım stundan kactım :) omen ve ocrana cok iyi hatırlarlar tarren millin orda hani cesetlermizde bekleyip dans eden cok saygı deger koreli paladin arkadas.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar