madjai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 slm arkadaşlar sanırım başlıktan anlamışsınızdır. bana lazım olan bir marksman macrosu. yukardaki bolume baktım fakat bi tane var ve fazla işe yarayan bişey deil. veya nerelerde işletilebilir. bir sorunda bu yazdığınız macronun en güzel nerde işe yarayabileceğini(human mobların veya creturların yanında filandiye)sötleyebilirseniz çok iyi olur bu arada 2 gündür eclpsedeyim 1 tane türkle karşılaşmadım. coronet starport un oralarda takılıyorum. hepinize şimdiden teşekkürler(bu arada hilaleuğradım ama kimse yoktu. inlerle cinler top oynuyordu...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Hilale uğramak yasak. Terminalden görev almak yasak. Havuzundan su içmek yasak. Toprağına basmak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Hilalde eleman yok bende rebel base'in yanında takılıyorum. (Eforran adım) Görüşürüz belki bir ara. Macroları fazla kullanmıyorum birşey yazamayacağım.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volkii Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bende senşin gibi marksman kasıyorum dantooine mining outpost dayım... /tell carcassian yaz oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Erchamion, 16 Ocak 2005 19:24 tarihinde demiş ki: Hilale uğramak yasak. Terminalden görev almak yasak. Havuzundan su içmek yasak. Toprağına basmak yasak. aferin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 reca ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar