Killer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 yalandan ogame açtık. rüyamda gördüm ne hikmetse sdkfgd united kingdom deimos. 3 kişyiz şuan serfır 20günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ben ilk cıktıgında oynuyodum, 7. evrendeydim, ama bi süre sonra gece alarm kurup filo kontrolleri artınca bıraktıydım, sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ben ilk başladığımda 2 evren vardı sadece sdf orta 1 deydim galiba dersanenin bilgisayarlarında açardım gizli gzili durumlar ne vaziyette diye :D 1 ay sorna sıkılmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 yalandan oynucaz işte yea hadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 hea biz akıoz baboli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 yazık la başlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 buneymiş diye girdim en üstteki evrendeyim nirdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 ilkokulda bilgisayar odasında oynardı bebeler ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 arkadaşlar ittifağımız kurulmuştur. Jüpiter Ülkü Ocakları. ranklar yavru kurt kurt üçlü kombo beşli kombo devlet bahçeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ogame mi kaldı x5 evren bile sıkmaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ogame'in güzelliği ilk 1 ay, sonra herkes patladıgı için bırakıyor zevki kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 thecrims oynayın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar