Eternal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Engin2, 18 Ocak 2005 20:12 tarihinde demiş ki: eu için game card nerden alabiliriz? eu için game cardları box ı aldıgın eu sitesinden temin edebilirsin.Ama suan cıkmadı sanırım Eu Gamecard.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 peki senditte adresi yazarken türkçe karakter kullansam sorun çıkarmı,birde tek boxla hem alliance hemde horde için char açabilirmiyim ?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben sendit ten pre order yaptım email yolu ile cdkey istesem verirlermi acaba?ve cdkeyimi alınca su an serverlere girebilir miyim?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aynı accounttan enfazla kactane karakter acabılırız(ayrı zamanlarda oynamak sartıyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Engin2, 18 Ocak 2005 20:23 tarihinde demiş ki: peki senditte adresi yazarken türkçe karakter kullansam sorun çıkarmı,birde tek boxla hem alliance hemde horde için char açabilirmiyim ? Çıkarmaz.Adresin neyse onu yaz. Çünkü gene türkiyeden bir firmaya gelicek o kutu.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eternal saol baya yardımcı oldun bana[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abı ısde olay budur sendıte maıl cekdım ve 2 dk sonra cevap geldı leblebıye sabah maıl cekdım hala gelecek Hi Melih Thanks for your e-mail. The release date we have for "World of Warcraft" is 18/02/2005. If this date changes we will update this on our website. All items are sent by normal airmail and should arrive through your normal postal service. We would usually 2-3 weeks for an item to reach you in Turkey. If there is anything else we can help you with please do not hesitate to contact us. Kind Regards Louise -- Louise Blair, Customer Care www.sendit.com - entertainment to your door Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 amazonda yaklasık 5-10 pound farkla paketini 3-4 gun ıcınde yolluyorlardı(prioty express) senditde boyle bır secenek yok galıba[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sanırım var ama sabah ıyı bakamadım yarın ılk ısım zaten leblebıdekı sıparısımı ıptal etmek sendıtdan sıparıs vermek asıl bomba haber ısde leblebıdekı wow us wersıyonu ımıs? sızce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 her seyi beklerim prioty express ile ilgili bir sey ogrenırsen lutfen bu topıge yaz cunku yanlıs anlamadıysam 18 subaattan sonra(cıkıs tarıhı olarak alıyorum)2-3 hafta ıcınde gelır dıyor[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ordaki your normal postal service dediği bizim ptt ise, bilmiyorum yani :) hadi fedex, dhl falan olsa çok hızlı getirir malları, ama o bizim "normal postal service" ile amazondan 2 ayda paket almışlığım vardır benim :) insan sipariş verdiğini bile unutuyor ehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 normal sevice cok sakat ben amazondan dhl ile alısverıs yapıyorum hem hızlı hemde kapıma gelıyo adamlar teslım etcegı gunun sabahında cepten arıyıp adres dogruluyor[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abı zaten benımde korkum o zaten adamlarda sorun yok sorun bızde olacak sagolasın ptt dıyecem sonunda tek korkum o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 az once sendite prioty express ile ilgili bir email attım umarım anlayabılırler mesajı :) cevap alınca yansıtırım buraya[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Oha 2-3 week mi yuhens Hayatta vermem buradan. 30 euro ya 3 günde getiriyordu adamlar, fark o heralde[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hangi site o 3 gunde getiren[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yaw sndite elden vermyicem icin sorun olyuo birazda ingilizce kotu anca analdıgm kadaryıla(pek birsey anlamdım)webledi havle felan var elden var ondan yoksa sanalakartı cıakrsam acımam alarım sendit ten[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice LAMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 penth gameloaded,ukgames,sendit bu 3ne mail at ve sor kac gunde gelir sana vericekleri cevap ben yazım çünkü ben zamanında mailleştim 21 gün! ama bu 21 içerisinde yani 5.günde gelebilir 15.günde ama 3 hafta içinde kesin elinde ben malın tr ye gelmesini düşünmüyorum ben tr ye geldıkten sonra bana nasıl ulasıcagını düşünüyorum :D ptt kalırsa iş sakat[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 21 günmü ? Ne sacmalıyosunuz abi siz. cdromshop.com dan 3. gün geldi. US Version box Canada bu arada paketin çıkış yeri. [signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. [Bu mesaj Eternal tarafından 19 Ocak 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi ben 3 hafta demıyorum adamlar 3 hafta içinde gelir diyorlar ha bu dedıgım gıbı 3.gün olur 5.gün yada 15.gün onu demek ıstıyorum yani sana adamlar garanti 3.gün elinde demıyorlar[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 HE bu arada PTT de falan kalıgı yok çünkü buraya DHL veya UPS le geliyo. bunların ptt yle alakası yok.Kapına kadar gelicek box.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sorun senditin normal postaya vermesi senditinde dhlye verdıgınden emınmısın[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Normal posta dedigin nedir ? Ya bu işin experi Blackrose.Atıyorum ben ona link i cevap versin[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ptt olsa bile posta kodunu dogru yazdiktan sonra gider postaneye elden alirsin kutunu cok sorun olcani sanmiyorum[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bır normal shııpın var zaten 1 hafta fılan suruyo sonra bırde turkıyeye gelınce paket pttye teslım edıyorlar gerısını onlar yapıyo boyle oluncada sure1,5-2 haftayı buluyo hemde malum pttde pek guvenılır degıl apartmanın gırısıne bıle bırakabılıyorlar prioty express olunca hem turkyeye kısa zamanda gelıyo hemde dhl fılan getıroyo kapına tabıı20 dolar fılan pahalıya gelıyor o ayrı mesele bende sendite email attım bununla ılgılı beklıyorum[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar