smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Zaten BL deki Alliance toplulugu 5-6 sene evvel tamamen göç etti. Hala BL diyen adamlar var.ADam lafına bakım migrate atsa sağlam küfür yersin :)Abi Ally oynamak istiyorsan hiç arkana bakmadan silvermoon a gideceksin. kalabalık 2-3 tane de türk guild i var.türklerle oynamam dersende yabancı topluluklar falan da gayet iyi bir sürü mature adam bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Defias brootherhoodda horde olarak pvp nasil? %50 %50 denge var world pvp cok saglam deniliyo. Bglerde ashranda durum ne ? Horde olarak gidilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ashran şans işi bazen güzel bi lider cıkıyor. Baya götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 micha said: Türk istemiyorsan ve kaliteli insanlar arıyorsan Tarren Mill. ama ben hebele hübele türk takılcam diyorsan Twisting Nether. KALABALIK, PVE olan veya PVP ama Allyi çok az olan, geneli mature insanlardan oluşan, İngilizce server arıyorum bende. Stormscale, Kazzak falan var aklımda ama?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Ally icin konusuyorum, ozellikle group finderdan eklestigim kisi orani olarak silvermoon serveri en yuksek. Ayrica nordish tayfa yerine daha cok ingilizlerin twisting netheri gibi oldugundan raidlerin baslangic saatleri de turk is cikis saatlerine daha uygun oluyor. Horde icin de tanidik olmadan gidilicek en genis guild yelpazesi kazzak serverinda. Normal progress icin adam arayan guild bile var hala. Turk ariyorsaniz tek care twisting nether tabii. Pve icin anlattim bunlari. Pvp icin tek adres outland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 micha said: Türk istemiyorsan ve kaliteli insanlar arıyorsan Tarren Mill. ama ben hebele hübele türk takılcam diyorsan Twisting Nether. hebele hübele türk takılmak nası oluyor + türklere kalitesiz mi demeye çalışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 haşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Ifartcritted said: micha said: Türk istemiyorsan ve kaliteli insanlar arıyorsan Tarren Mill. ama ben hebele hübele türk takılcam diyorsan Twisting Nether. hebele hübele türk takılmak nası oluyor + türklere kalitesiz mi demeye çalışıyosun kaliteli türk , mmo oyunda türklüğünü belli etmeyen türke denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Böyle boğazdaki yalılarımızda viski içip skypetan geyik yapa yapa sadece dungeon kovalayıp arada on tane kelle toplayınca raide giden, boss faytları bir iki izleyişte öğrenecek kadar da kafalı bir komünümüz olsa keşke. biz de oraya aksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Flam said: Böyle boğazdaki yalılarımızda viski içip skypetan geyik yapa yapa sadece dungeon kovalayıp arada on tane kelle toplayınca raide giden, boss faytları bir iki izleyişte öğrenecek kadar da kafalı bir komünümüz olsa keşke. biz de oraya aksak. Belki bulursun diye alıntıladım düşer müşer bizde geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar