Dynun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Android wearable olarak; efektif bir ürün var mı yahu? Hem eşşek kadar olmayıp, hem de telefon çalınca bileğimde titresin istiyorum zira gürültülü ortamda çalışıyorum, duymuyorum, titreşimi cepten hissetmiyorum bile (pantolon cebi değil) Bileğimde arayanı göreyim,eşzamanlı olsun, xiaomininki gibi 30. saniyeden sonra uyarmasın. 3rd party app ile uyumlu olsa whatsap mesajın var hacı falan dese bana yeticek. pili de 3 gün gitse yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Bekleyebilirsen yeni Pepple cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 esek gibi olmamak diye bisey yok smartwatch istiyosan, belki pebble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 pebble time güzele benziyor(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 kasla goz arasinda 9mil yapmis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar