Zidan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nebula nın scriptlerini kulanıyorum ownerliğimi silemiyorum şifremi bile değiştiremiyorum başkasının şifresini değiştiriyorum ama kendi şifremi değiştiremiyorum yardim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 giris yaptiginda .password komutunu kullan logout ol ve yeniden gir girerken istedigin yeni sifreyi yazarsan sifren degismis olur.... a.k.a Nosferatu[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Accounts directory'si altında sphereaccu.scp dosyasını düzenle.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Kobe, 06 June 2003 23:51 tarihinde demiş ki: giris yaptiginda .password komutunu kullan logout ol ve yeniden gir girerken istedigin yeni sifreyi yazarsan sifren degismis olur.... a.k.a Nosferatu[hline]Absolute & Lonely.... Nbl scriptlerinde oyle bi sey yokki...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ewet bu sphere in kendi default sistemi arkadaslarin hardcoded yaparak bu sistemi kapatmadiklarini bildigim icin bunu yapmalarini soyledim...[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Serveri kapatip sphereaccu.scp'den degistir hic olmadi..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ne gerek var client te kendi kendine .account.plevel istedigin plevel i (yaz playersa 1 rakamla 1-7 7 owner 6 admin 5 developer 4 gm 3 seer 2 counselor)[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar