Zidan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nebula nın scriptlerini kulanıyorum ownerliğimi silemiyorum şifremi bile değiştiremiyorum başkasının şifresini değiştiriyorum ama kendi şifremi değiştiremiyorum yardim pls
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 giris yaptiginda .password komutunu kullan logout ol ve yeniden gir girerken istedigin yeni sifreyi yazarsan sifren degismis olur.... a.k.a Nosferatu[hline]Absolute & Lonely....
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Accounts directory'si altında sphereaccu.scp dosyasını düzenle.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Kobe, 06 June 2003 23:51 tarihinde demiş ki: giris yaptiginda .password komutunu kullan logout ol ve yeniden gir girerken istedigin yeni sifreyi yazarsan sifren degismis olur.... a.k.a Nosferatu[hline]Absolute & Lonely.... Nbl scriptlerinde oyle bi sey yokki...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ewet bu sphere in kendi default sistemi arkadaslarin hardcoded yaparak bu sistemi kapatmadiklarini bildigim icin bunu yapmalarini soyledim...[hline]Absolute & Lonely....
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Serveri kapatip sphereaccu.scp'den degistir hic olmadi..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ne gerek var client te kendi kendine .account.plevel istedigin plevel i (yaz playersa 1 rakamla 1-7 7 owner 6 admin 5 developer 4 gm 3 seer 2 counselor)[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur
Öne çıkan mesajlar