Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hazir world, accountlar, spawnlar vs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1)hazır worllde koyulan spawnları nası görebiliyoruz(spawn olarak arattım ama bulamadım.)2)account res nasıl atabilrim3)hazır woerldde bulunan vendorların sattıgı seylere ek yapabilirmiim Şimdiden Teşekkürler Arkadaslar!!
Mesaj tarihi:
Topic acarken baslik olarak konuyu ozetleyen birseyler yaziyoruz, mesela housing scriptinde sorununuz varsa 'housing problemi' gibi birsey yaziyoruz, 'yardim lutfen, helppp, lutfen bakin, ahmet abi naber' gibi zekice basliklar atmiyoruz. // Bolum Kurallari adli topicten alinti.

Spawnlari gezerek gorebilirsin, yaratigin shrink halinin kirmizisi seklinde veya kucuk beyaz worldgem olarak dururlar etrafta, tek tiklarsan detayli bilgi verirler.

Save alip serveri kapat, sphereaccu.scp dosyasinin icini sadece kendi accountun ve sonunda [EOF] kalacak sekilde sil, serveri geri ac, acildiginda tekrar save al.

Biraz dosyalari karistirman yeterli satilan/alinan seyleri degistirmek icin, char ve template dosyalarinda var hepsi. (Bir npc'nin sattigi seyleri degistirirsen, onceden spawn olmus tum o tip npcleri respawn etmen gerekir dunyada.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
  • Yeni Oluştur...