Apex Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 evet bir hafta aradan sonra premier league devam ediyor. maç saat 14.30'da NTV'de. yeni transfer morientes'inde forma giyeceği maçı heyecanla bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 pallegrino'da oynuyormuş maçta bakalım yeni liverpool nasıl olacak :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 2side silinmesin o zaman :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bende şimdi açıcaktım ama ben baktım acılmıs mı diye ehu aralarında 18 dk fark var nası görmedin azmo :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 man utd. öne geçmiş fakat ben bakkala gitmişdim golü kimin attığını göremedim kim attı ?[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bundan devam ediyoruz o zman[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Rooney atti. Ama kalecinin hatasi. Kapattigi yerden yedi. Acaip demoralize oldu Dudek. MAN'da iyi oynuyor. Ne olur bilinmez...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 0-1 man utd önde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 15 Ocak 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ilk yarı man utd.'nin 1-0 üstünlüğüyle kapandı.son 10 dakikada baya bastırdı liverpool,eğer golü bulursa çevirebilir maçı.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bastirdi ; ama net pozisyonlari yok...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 atacak lıverpool[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 dk 65 brown out :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 belliydi zaten liwerpool sürekli onun üstüne oynuyodu.[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 mant utd. tempoyu iyice düşürdü tüm forvetleri aldı oyundan.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Son 11 dakikada acaba kavga olur mu ?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 FİNİŞŞŞŞŞ[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 man utd. 1-0 aldı maçı.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 çekişmeli maçtı, liverpool serbest atışları değerlendirseydi hele son dakikadakini adam biraz daha sola doğru atsaydı 1-1 bitcekti maç ama man.utd aldı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Gerrard'ı geriye dönük oynatan Benitez'e varya ne laflar sölüyorum da yeri burası deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 gerrard ın yanına riise de baya geride oynadı maçın başlarından sonra.. luis garcia falan top getirmese atağa çıkamayacaklar ona rağmen %69 mu ne possession vardı l.pool un maç boyunca pool topla oynadı, man. kapandı. az ve öz atakla skoru buldu man. diyeceğim ama o gol tamamen dudek in kazmalığı. l. pool üstün taraftı diyeceğim de nasıl bir üstünlükse hiçbir işe yaramadı[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: arcane, 16 Ocak 2005 10:37 tarihinde demiş ki: gerrard ın yanına riise de baya geride oynadı maçın başlarından sonra.. luis garcia falan top getirmese atağa çıkamayacaklar ona rağmen %69 mu ne possession vardı l.pool un maç boyunca pool topla oynadı, man. kapandı. az ve öz atakla skoru buldu man. diyeceğim ama o gol tamamen dudek in kazmalığı. l. pool üstün taraftı diyeceğim de nasıl bir üstünlükse hiçbir işe yaramadı Ya Luis Garcia gibi bi kazmayı sırf ispanyol oldugu için oynatıyo.Barosu tek forvet yapmalıydı,Morientes hazır değildi adam apar topar maça çıktı..kaçırdıgı golleri gorduk.Rise ve Gerrard ileri donuk oynasaydı,Barosa güzel toplar cıkarsalardı,M.Utd dagılırdı. Ha bi de biri W.Brown'a oynadı l.pool,oyundan attırdılar demiş.Nası iş anlamadım,Rise sıyrılıp şut çekicekti,adamın yaptıgı hareketle Rise havada 25 takla attı,browna oynamıslar ha peh...adamın içinde ayılık var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Iyi de anlamadiginiz bir $ey var ki Gerrard zaten ileriye donuk bir orta saha oyuncusu degil. En buyuk ozellikleri pres gucu, ikili mucadelelere girmesi vb. Eger Gerrard ve Riise defansif yonlerini kullanmasalardi Riise'nin kanadindan C. Ronaldo, ortadan da Scholes ile cok tehlikeli olabilirdi MAN UTD.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 luis garcia kazma ? yapma yaw.gerrad ve riise geriye dönük oynadığında tek pozisyon yaratabilen futbolcuydu liverpoolda.ayrıca o maçta gerrard dan bile fazla pozisyon yarattığını söyleyebiliriz. o maçta biri kazmalık ettiyse barostur bence.ne zaman topu asla başlıyor sürmeye.tamam sür de kaleye doğru sürersin, auta doğru değil.orta da yapamadı, pas da veremedi bir türlü o topu çizgiye sürdüğü pozisyonlarda. brown kötü oynadı, liverpool u tutabilmek için çok kart çıktı o maçta.brown da çok süper bi adam sayılmaz, girdi riise nin ayağa bodoslama.. aldı ikinci sarıyı. scolds ü tutmalarına gerek yoktu çünkü scolds zaten çok geride oynuyordu.kestiği topun haddi hesabı yok iyi iş yaptı geride. ronaldo ile rooney değişmeli oynuyorlardı, riise rooneyi fizik avanatajıyla tuttu ama riise geriye dönünce liverpool un sol kanat durdu.ronaldo yu da özellikle maçın sonlarında tutamadı liverpool zaten.hatta rooneyin attığı golde bile topu oraya taşıyan ronaldo. ben sonuca bakarım: gerrard geride etkili olmadı.scolds ve riise oldu.gerrard gibi bir adamın hücuma katkıda bulunmamış olması da liverpool için çok büyük bir eksiklik.[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: -Wissy, 18 Ocak 2005 12:35 tarihinde demiş ki: Iyi de anlamadiginiz bir $ey var ki Gerrard zaten ileriye donuk bir orta saha oyuncusu degil. En buyuk ozellikleri pres gucu, ikili mucadelelere girmesi vb. Eger Gerrard ve Riise defansif yonlerini kullanmasalardi Riise'nin kanadindan C. Ronaldo, ortadan da Scholes ile cok tehlikeli olabilirdi MAN UTD. Rise geride oynayamıyor.ROnaldoyu da tutamadı zaten...Gerrard olmadan gol atamaz o takım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: arcane, 18 Ocak 2005 12:58 tarihinde demiş ki: luis garcia kazma ? yapma yaw.gerrad ve riise geriye dönük oynadığında tek pozisyon yaratabilen futbolcuydu liverpoolda.ayrıca o maçta gerrard dan bile fazla pozisyon yarattığını söyleyebiliriz. o maçta biri kazmalık ettiyse barostur bence.ne zaman topu asla başlıyor sürmeye.tamam sür de kaleye doğru sürersin, auta doğru değil.orta da yapamadı, pas da veremedi bir türlü o topu çizgiye sürdüğü pozisyonlarda. brown kötü oynadı, liverpool u tutabilmek için çok kart çıktı o maçta.brown da çok süper bi adam sayılmaz, girdi riise nin ayağa bodoslama.. aldı ikinci sarıyı. scolds ü tutmalarına gerek yoktu çünkü scolds zaten çok geride oynuyordu.kestiği topun haddi hesabı yok iyi iş yaptı geride. ronaldo ile rooney değişmeli oynuyorlardı, riise rooneyi fizik avanatajıyla tuttu ama riise geriye dönünce liverpool un sol kanat durdu.ronaldo yu da özellikle maçın sonlarında tutamadı liverpool zaten.hatta rooneyin attığı golde bile topu oraya taşıyan ronaldo. ben sonuca bakarım: gerrard geride etkili olmadı.scolds ve riise oldu.gerrard gibi bir adamın hücuma katkıda bulunmamış olması da liverpool için çok büyük bir eksiklik. Luis Garcia pozisyona giriyo da napıyo,çok şahsi kaleye çekiyo 1 kere pas verdigine gormedım...Cektigi topun kaleyi tuttugunu da gormedim...Manchester defans yaptı liverpool atamayınca onlar attı.Durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar