KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 arkadaşlar. son dönemde peş peşe THE AMERICANS 2 sezon,DAVINCI's DEMONS 2 sezon,SONS OF ANARCHY 7 sezon izleyip bitirdim. Şu an da mahsus THE AMERICANS 3. sezonun bitmesini bekliyorum.Hepsini beraber Mart ayındaki Pakistan seyahatimde izleyeceğim-kombo yapacağım B)- Bu yukarıdaki dizileri çok beğenerek izledim. Şu an bir boşlukta hissediyorum kendimi. Bana bu yukarıdaki dizilerden aldığım tadı almamı sağlayacak dizi önerin lütfen. Heee, kimse FRINGE'i önermesin. Son derece saçma sapan buldum o filmi.Dolayısıyla o diziyi önermeyin lütfen. Acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 derine inmek lazım sende http://www.imdb.com/title/tt0142055/ şu iyi gidebilir B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 http://www.imdb.com/title/tt0877512/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ciddi olun lan. harbiden güzel bir dizi önerin lütfen yav. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Breaking bad Hem kimyacisin sarar herhalde. Ama evde deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 onu izledim ya,sağolun,paticik'ten duyup da izledim. şahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 better call saul izle o zaman ama daha 3 bolum çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 adam hayati bizden ögreniyor noob ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 seeele...bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 KuddusiMavra said: Son derece saçma sapan buldum o filmi.Dolayısıyla o diziyi önermeyin lütfen. Acil. dizi mi film mi dizi film mi sdsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 lan demagoji yapmayın be. anladık.tamam. dizi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 prison break izle lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 seneler önce birkaç bölüm izlemiştim. ok.not ettim.sağol. başka önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 once upon a time dicem de fringe i saçma buldysan bunu da bulbilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 deadwood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 kurtlar vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 homeland spartacus banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 @zeper...o kız eğer house'taki kız ise 1 bölüm bakarım,yoksa konusu sarmadı. @fistan...(tu)konu tam benlik...not ettim.teşekkürler. penny dreadful diye bir dizi film duydunuz mu?nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 cetin abi, 2 gun once actim su konuyu. tam sana uygun. http://forum.paticik.com/read.php?11,7957770,page=1 fantastik sevmedigine gore, sana soyle bir liste yapiyorum (breaking bad izlemissin onu cikardim) 1. OZ http://www.imdb.com/title/tt0118421/?ref_=fn_tt_tt_1 2. band of brothers 3. rome simdi hic sorgulama digerlerini. OZ dan basla, zaten ilk bolumden kaptiricaksin kendini. mukemmel bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 progamer said: homeland spartacus banshee spartacus eş zamanlı olarak izledim canım. homeland birkaç bölüm izlemiştim. banshee'yi bilmiyorum. @lyv KV'nin ilk 2 sezonu harbiden necati şaşmaz'a rağmen güzeldi be yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 KuddusiMavra said: @zeper...o kız eğer house'taki kız ise 1 bölüm bakarım,yoksa konusu sarmadı penny dreadful diye bir dizi film duydunuz mu?nasıldır? yep housetaki kız o=) penny dreadful izlemedim ama güzelmiş diye duymuştum ben de, başlamayı düşünyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Marty said: cetin abi, 2 gun once actim su konuyu. tam sana uygun. http://forum.paticik.com/read.php?11,7957770,page=1 fantastik sevmedigine gore, sana soyle bir liste yapiyorum (breaking bad izlemissin onu cikardim) 1. OZ http://www.imdb.com/title/tt0118421/?ref_=fn_tt_tt_1 2. band of brothers 3. rome simdi hic sorgulama digerlerini. OZ dan basla, zaten ilk bolumden kaptiricaksin kendini. mukemmel bir dizi. rome'un 5-6 bölümünü aradan karışık izlemiştim.hep 1 gün izlerim diyordum.senin bu mesajından sonra izleyeceğim kesin. band of brothers'ı da baştan başlamıştım.araya seyahatler falan girdi galiba izlemeyi kesmiştim.hatırlattığın iyi oldu. Oz'u listenin başına koyuyorum o zaman. 2inci sırada fistan'ın Deadwood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 hayirdir ya isten mi attilar abi kendini diziye vermissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 house. ben bi daha başladım seyretmeye en baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar