Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Infernal_Reborn, 27 Aralık 2004 16:54 tarihinde demiş ki: said: BlaCk_DmC, 27 Aralık 2004 15:04 tarihinde demiş ki: Lethecan Everlost'larda bayan vokal yok ama senın dedıgın o albumdekı hemen everlostlardan sonra gelen Hargalaten şarkısı sanırım. Bayan vokal var ve guzel baya :) hargalaten enstrumantal, everlost part 2 de var hatun vokal. hatun vokal diyince dur orda. Arch Enemy var ehehe (grubun klibini görene kadar vokalin hatun olduguna ınandıramamıslardı benı :D) Korkuyom be o kadından ya =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Çok saolun arkadaşlar ya feci yardımcı oluyorsunuz[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Infernal_Reborn, 27 Aralık 2004 16:54 tarihinde demiş ki: said: BlaCk_DmC, 27 Aralık 2004 15:04 tarihinde demiş ki: hargalaten enstrumantal, everlost part 2 de var hatun vokal. Yanlışın var Hargalaten de var işte gayette hatun vokal. Everlostta'da Mikael abimiz var sadece vokal olarak. Lunar Strain albumunu suprnovada'dan çekmiştim orda karıştırılmadıysa bu şekilde bendekiler...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 benim albümüm orjinal.. hargalaten yöresel çalgılarla çalınan bir halk türküsü everlost part 2 ise hatun vokal.. ayrıca vokal mikael değil.. mikael sadece sözleri yazmış vokal anders hangisinin everlost olduğunu şöyle anlarsın everlost part 1 ile 2 yi arkaarkaya koyduğunda arada kopma olmadan devam eder, part 1 in sonundaki akustik melodi part 2 nin başında da vardır aynen yani[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Erdemcan Everlost part II da zaten sırf bayan vokal. ve çok güel şarkı :D. gel sana doğrusunu veriyim albümün :D. (10 metre yürüyüver) Ayrıca Cruachan da deniyebilrisin (kharon dövecek beni söyledim diye). erinsong du galiba güzel bir şarkısı.[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 En iyi kadın vokal , nightwishtedir :) hangi sarkısını yuklersen yukle:D :horace:[signature][hline]Blind Guardain Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Infernal_Reborn, 27 Aralık 2004 19:44 tarihinde demiş ki: benim albümüm orjinal.. hargalaten yöresel çalgılarla çalınan bir halk türküsü everlost part 2 ise hatun vokal.. ayrıca vokal mikael değil.. mikael sadece sözleri yazmış vokal anders Bendeki albumun sarkılarının sırası yanlıs koyulmus ozaman. Ama surada dur o sesın Mikael olamdıgını anlayamayacak kadarda salak degılım. Okadarda degıl yanı bariz Mikael o ses. Infernal tamam haklısın aama burda yanlısın var[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Lacuna coil en iilerden biri bence[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 pardon şimdi baktım albüme yanlış hatırlamışım evet mikael stanne :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 27 Aralık 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 :) Onu anlamayacak kadar aptalmıyım dıye bı soru sormamı sagladın yınede kendı kendıme :) Seni seni[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hayır benım bildiğim vokal mikael lunar strain ve subterrenan albümlerinde. hatta ses benziyor. andersın sesi öyle değil yani benzemiyor. hatta dur bi dinleyim. vokal mikael. farklı anlamak için dead eternity şarkısına bakın. lunar daki dead e. de mikael var. jester race albümünde anders ın dead e. si var. kısaca mikael vokal olarak daha iyi bence :) edit : oha cevap gelmiş görmemişim. acaip dalgınlık var sorry [Bu mesaj 333 tarafından 28 Aralık 2004 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 cof- queen of winter, throned . burdada iyi bir kadın vokal var. hatta şarkının sonlarına doğru döktürüyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 27 Aralık 2004 09:54 -------------------------------------------------------------------------------- Ebony Ark - Ebony Ark albümünü dene kadın vokalli progresif metal olarak geçiyo zaten çoğu yerde +100000000[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim .....SARISINLAR BOKTUR :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 dun cektim within temptation'in yeni albumunu, super yapmislar, yoksa eger onu da edin. :) ozellikle stand my ground sarkisi beni benden aldi. /edik: albumun adi "the silent force"[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 29 Aralık 2004 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Nightwish - Tüm şarkılar Leave's Eyes - Norwegian Lovesong (Rtn performansı mükemmeldi) Within Temptation - Ice queen Arch Enemy - Instıct , Saints and Sinners , Ravenous performansları deli gibi Dive satanica da dinlenmeye değer. Ayrıca Epica, Lacuna Coil de gayet dinlenesi. (The gathering metal falan diil converse all star giyen metalci olmaz)[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yavaş [Bu mesaj Volfied tarafından 29 Aralık 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Evanescence[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Auf Der Maur - Solist (yani hatun) bass gitar flm çalıyo müzikler flm güzel.. Bencede çok karizma oluyo böle metal yapan hatunlar (ucundan azıcık rock yapsa bile süper gelyo)..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dark tranquillity deneyebilirsin. skydancer/of chaos and eternal night: +a bolt of blazing gold +through ebony archways the gallery: +the gallery +my is the grandeur of melancholy burning * projector: +undo control bu sarkilar full kadin vokal degil yanliz. karma hepsi, guzel karma. :) * bu iki track aslinda ama beraber gidiyorlar, my is the grandeur intro tarzinda. dinleyenecekse beraber dinlenmeli diye yazdim.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane13 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 soul cube diyene kadar kimse evanescence dememiş çok ayıp[signature][hline]İmzasını bulmayan adam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 arkadas metal ariyor, ne evanescence'i?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Antimatter`in kadin vokalleri gercekten iyidir.Ozellikle Angelic i tavsiye ederim guzel sarkidir.[signature][hline]ceronibo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: thanatos, 16 Ocak 2005 23:15 tarihinde demiş ki: arkadas metal ariyor, ne evanescence'i? +1 Yani ne evannescence falan diğil ... yorum yapmıyorum bu konu hakkında daha fazla. Bence Lacuna Coil (sanırım yanlış yazdım ehue) ve Nightwish çok iyi bu konuda , süfer ses var :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Aa uplanmış =) Saolun ilk olarak, sizin de katkılarınızla harika bir arşiv yaptım. Genel olarak bulduklarım burada önerilenler ve ayrıcası olarak: Within Temptation Lacuna Coil Dargaard After Forever Leaves' Eyes Theater of Tragedy The Sins of Thy Beloved Darkwell Epica Nightwish On Thorns I Lay Tristania Therion . . . Buradakilerin hepsi efsane hatun vokal grupları. Ayrıca Dark Tranquillity, Sirrah, Anathema gibi grupların da (bir de Liv ablamız ve CoF) güzel hatun vokalli şarkıları var.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dark tranquillityden dediklerimi dene eger sende yoksa. cok guzeldirler. ozellikle my is the grandeur of melancholy burning oneririm.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar