oldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 senko said: hırs değil abi onlarınki yani illa hırslıları var tabi aralarında ama garip bi şekilde kültür olmuş o adamın işi olmasa bile bekliyor ofiste, 9dan önce çıkmıyor lan çocuğun var git sev, vakit geçir diyorsun belki patronum bana iş verir diye bekliyor. işkolik olup efektif olsalar hadi neyse, öyle bir durum da yok.aa evet arkadaslarda aynen böyle diyordu.Efektiflik aynen vurguladıkları seylerden biriydi.Ama dedigim gibi bizle hemen herkonudan zıtlar benim anladıgım . İşin özeti japonya gidilir gezilir eglenilir basına hiç bir sorun gelmez ama calışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 To whom it may concern, I would like to express my deep interest with Development Economics (MSc) program for summer intake in your university. My problem is that, I will take the TOEFL exam in 12th of December. In this case, I am already late for your deadline. Therefore, I wonder if you accept late applicants. If given the opportunity, I can present all the documents needed in this week, and send my TOEFL score as soon as possible. I should also add that, as a foreign student, I maintain my residency in Göttingen for a short term. Which means I could possibly present my documents directly to your office. Thank you for your time and consideration. I would appreciate any possible answer. Sincerely, Yav Deadlineina geciktigim yerlere soyle maymunluk yapiyorum simdi Bakin bakayim duzeltilebilcek yerler var mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 almanyada sıkça yaşanan bi durum bu bazen başvuranın hatası bazen de kurumun hatasından kaynaklanıyor. çoğu zaman kabul ediyolar. hatta gel bizim okulumuzda toefl sınavına gir demeleri ya da akademik hazırlık programına dahil ol demeleri bile beklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 yav said: Valla benim de 2.87 gpa ama yuzsuz bir sekilde basvuracagim 2.94tü benimki bu arada ve almanyanın otomotiv alanında en iyi üniversitelerinden birine otomotiv dalına kabul aldım o yüzden endişelenmeni gerektirecek bişe yok. söylenmiş ama yineleyim: okul dışında bişeyler kattıysan kendine zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 yav said: To whom it may concern, I would like to express my deep interest with Development Economics (MSc) program for summer intake in your university. My problem is that, I will take the TOEFL exam in 12th of December. In this case, I am already late for your deadline. Therefore, I wonder if you accept late applicants. If given the opportunity, I can present all the documents needed in this week, and send my TOEFL score as soon as possible. I should also add that, as a foreign student, I maintain my residency in Göttingen for a short term. Which means I could possibly present my documents directly to your office. Thank you for your time and consideration. I would appreciate any possible answer. Sincerely, Yav Deadlineina geciktigim yerlere soyle maymunluk yapiyorum simdi Bakin bakayim duzeltilebilcek yerler var mi :p Kaldın kanka Tofuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Toefl için Kaplan'ın mock examlerinden yapın 3-5 tane yeter de artar bile kolay sınav tefıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 en göç etmelik, en kolay göç edilen, en kolay iş bulunan vs ülkelerle ilgili bi tutorial hazırlasa ya biri ek: bi de eş durumu nasıl etkiliyor göç etmeyi? misal eşimiz ev hanımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 afrika ulkelerine edebilirsiniz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 yok ya afrika ulkelerinin bile bazilari hala eskiden somurgesi olduklari ulkelerle sıkı iliskide olduklarindan bize posta koyabiliyor diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Japonya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar