mortheria Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Şimdi abiler radyo hosting falanda sorduydum da o caster olucak gibi. Bu radyoya bi web sitesi açıcaz böyle bi player olur , ince uzun harflerle kimiz neyiz falan yazarız bi iki resim , logo bişey olur.Basit bişey yani bunun için bi site açıcaz. Acaba firmalar hosting aldıktan sonra bi tasarım editoru açar mı bize , hangisi güzel açar ya da?HTML falan bilmeyen adamlarız. Sadecehosting de var gibi böyle bişey aylık 10 dolares istiyor gerçi iyi mi onuda bilmiyoruz. Hangi firmaya yönelelim burda mobilden girince falan saçmalasın bide bu önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Şimdi o olay o kadar kolay değil sadece 1 player koymakla olmuyor. Media Server kurulu olması gerekiyor. Tüm sistemlerde ve tune-in üzerinde yayın yapman için wowza media server'ı olan bir sunucu kiralaman ve bu sunucu üzerinde de 1 gigabit dedicated/shared port olması, aylık bandwith traficinin yüksek olması, web sunucu servislerinin açılması ve admin paneli olan bir template ve son olarak da html5 player ile işinizi görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Adam radyoyu o serverda host etmeyecem demis. Wordpress gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Radyo sunucusu caster da olucak.html5 playerı kendisi sunuyor zaten. Bandwith e de bizimkiler sınırsız falan koyuyo da nasıl doluyo bu ondan bile emin değilim. Maks 400 kişi girer çıkar zaten Wordpress de olsa firma önerisi lazım şurası iyidir falan tasarım editörlü falan beyle. Ya da wordpress dediğin şu herkesin blog açtığı kek tarifi attığı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Evet evet, tema seciceksiniz iste beles bi tane, sonra onun icinde editor tarzi sey de var yok su surda olsun bu bu renk olsun falan gibi. Hosting firmasi bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Biraz bakındım wordpressede şimdi bu da fena değil gibi.Ama tasarım editörü olduktan sonra diğeride sorun çıkarmaz gibi Sonuç olarak siz genede şu firma sorun çıkartmaz iyidir size şu gider dediğiniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Wix (web sitesi hazırlama sitesi) nden alıyoruz o zaman biz parayı basıp sileriz sonda ki şeyi. Tasarımlar falan gayet hoş , kötü yanı ne bunun?Niye gidip düz hosting firmalarından alalım ? Hata mı yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 3 sayfa site yapacaksan hangisi goruyosa isi onu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 düz hosting firması seçtiğin pakete göre biraz daha az kısıtlama sunuyor wix ile kıyaslayınca. hem sizin kullanım amacınıza ses edecek pek firma çıkmaz. editoru olması önemli kodlama bilmediğinizden. demo hesap falan açtırıyor bazıları, önce dene sonra öde şeklinde. onlar da aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 E ben aciodum size noldu ne Koloa adamsiniz yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Wix iyi gibi serverlarını bilmiyorum nasıl almadım hiç, çok kullanışlı profesyönel sitede çıkartırsın amatörde baya güzel.AMMA wixin şöyle bir kötü özelliği var.Domainle beraber sana sadece 1 tane mail veriyo.+ mail almak istersen şayet 20-30 Dolar verip Google Apps mailbox alıyosun.Maille işim yok dersen uygun senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mail işini Zoho ile halledin, beleş mail hosting veriyor domainler için. İyi de epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Sağolun deneme versiyonları denedik Squarespace daha iyi bi izlenim verdi sağdan soldan html kodlarla chat panel , radyo player denedik oldu. Godaddy vs. firmaların editörleri yetersiz kalıyomuş böyle durumlarda Editor said: E ben aciodum size noldu ne Koloa adamsiniz yaaa Abi kişi sayısı fiyat falan düşününce veremeyiz gibi geldi.Ama biraz daha bütçemiz oldu bi kere daha irdeleyelim oluru ne bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Şu mailde sağda solda çok var [email protected] adını almamız haricinde güzelliği ne çözemedim çokta lüzumu yok gibi gözüktü böyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar