Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Hosting ._.

mortheria

Öne çıkan mesajlar

Şimdi abiler radyo hosting falanda sorduydum da o caster olucak gibi.

Bu radyoya bi web sitesi açıcaz böyle bi player olur , ince uzun harflerle kimiz neyiz falan yazarız bi iki resim , logo bişey olur.Basit bişey yani bunun için bi site açıcaz.

Acaba firmalar hosting aldıktan sonra bi tasarım editoru açar mı bize , hangisi güzel açar ya da?HTML falan bilmeyen adamlarız.

Sadecehosting de var gibi böyle bişey aylık 10 dolares istiyor gerçi iyi mi onuda bilmiyoruz.

Hangi firmaya yönelelim burda mobilden girince falan saçmalasın bide bu önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi o olay o kadar kolay değil sadece 1 player koymakla olmuyor. Media Server kurulu olması gerekiyor. Tüm sistemlerde ve tune-in üzerinde yayın yapman için wowza media server'ı olan bir sunucu kiralaman ve bu sunucu üzerinde de 1 gigabit dedicated/shared port olması, aylık bandwith traficinin yüksek olması, web sunucu servislerinin açılması ve admin paneli olan bir template ve son olarak da html5 player ile işinizi görebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Radyo sunucusu caster da olucak.html5 playerı kendisi sunuyor zaten.
Bandwith e de bizimkiler sınırsız falan koyuyo da nasıl doluyo bu ondan bile emin değilim.
Maks 400 kişi girer çıkar zaten

Wordpress de olsa firma önerisi lazım şurası iyidir falan tasarım editörlü falan beyle.

Ya da wordpress dediğin şu herkesin blog açtığı kek tarifi attığı şey mi
Sosyal ağlarda paylaş

düz hosting firması seçtiğin pakete göre biraz daha az kısıtlama sunuyor wix ile kıyaslayınca. hem sizin kullanım amacınıza ses edecek pek firma çıkmaz. editoru olması önemli kodlama bilmediğinizden. demo hesap falan açtırıyor bazıları, önce dene sonra öde şeklinde. onlar da aklınızda bulunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Wix iyi gibi serverlarını bilmiyorum nasıl almadım hiç, çok kullanışlı profesyönel sitede çıkartırsın amatörde baya güzel.AMMA wixin şöyle bir kötü özelliği var.Domainle beraber sana sadece 1 tane mail veriyo.+ mail almak istersen şayet 20-30 Dolar verip Google Apps mailbox alıyosun.Maille işim yok dersen uygun senin için.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun deneme versiyonları denedik Squarespace daha iyi bi izlenim verdi sağdan soldan html kodlarla chat panel , radyo player denedik oldu.
Godaddy vs. firmaların editörleri yetersiz kalıyomuş böyle durumlarda

Editor said:

E ben aciodum size noldu ne Koloa adamsiniz yaaa

Abi kişi sayısı fiyat falan düşününce veremeyiz gibi geldi.Ama biraz daha bütçemiz oldu bi kere daha irdeleyelim oluru ne bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...