Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Cpu soğutma cam açarak olurmu ? yoksa illaki üstüne rüzgarmı gelmesi lazım hava saoğukluğu etki etmezmi?[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cpu soğutma için direk olarak işlemciyi etkileyen bir soğutucu lazım. örneğin fan veya pasif soğutucu, ya da su soğutucu gibi. ortamın soğukluğu tabii ki etkisi var. arkada kalorifer varsa direk ısı yükseliyor soğutma açısından problem çıkıyor. ama sadece cam açarak cpu soğutulmuyor. oda -10 felan olsa belki ama rüzgar direk fana gelmediği sürece zor. tabii daha iyi bilgileri overclokçular verir :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Ocak 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 valal bildiğim akdarıyla kasanın kenarı açık olup bir cam kenarına koymaktansa kasının kenarlarını kapat, içerdeki fanın yeterli ise ve sen akaptmıyorsan onun çıkışlarını yeterli sirkülasyon ile soğur makinen[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cpu ya direk fan etki etmesi lazım. hava akımı olması gerekli. camı acınca sogumaz asla. hava -40 derece ise belki 7-8 derece fark eder.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 peki ben alsam böle surata üfüren fanlardan ( masa fanı ) kasanın kenarını açsam yanına da o küçük fanı koysam ( tek bi pervanesi küçük parmak kadar )?[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail [Bu mesaj Boojack tarafından 19 Ocak 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 olmaz ya böcek olmaz o fanı alana kadar bi cpu fanı al 15 ytl ye.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 o fan bende varda o yüzden =) bide ben tam olarak problememi bilmiorum o yüzden o fana para bayılmak istemiyorum. Problem oyunlardan çıkması ( heralde acil program kapatma gibi bişi ) yine oyunlarda restart atması ve yine çok kasılınca restart atması. Bunların hepsinin çok ısınmaya bağlı olduğunu sanıyorum ama bu benim kanımca. Bilgisayarcıya götürdüğümde hiçbirşeyi yok turp gibi maşallah diyorlar oda ayrı bi sinirime dokunuyo ( goldpc yi bombalayacam ). Naapcam bilmiyorum pfz.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bendede solidworks warcraft III jedi knight II calısıp hemen bi süre sonra kitleniyorlar. baktım ekran kartımın fanı durmus donmuyo falan baska bi ekran kartından sokup degistirdim simdi cok iyi soguyor ama yinede kitleniyor nedenini anlamış degilim ya. CPU na iyi güzel büyük bi heatsink varsa önüne koy bi fan saç kurutma da olur sabit dursun düzgün üflesin üstüne kasayı açık tut bide direk cpu nun heatsink ine üflesin ama. Bide resistansı cıkar ısıtması havayı üflerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cam açarak olsaydı...[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya bide işlemcine bağlı abi :) yani bi bilgisayarı ayırıp network dağıtıcısı falan olarak kullanıyorsan onu koy balkona böle p100 se falan bişey olmaz ısınmaz yani ama yeni işlemcilerden se of :) fansız zor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cpunun sogutma teskilatinin calisma prensibi soyledir; fan bi bakir veya isi iletkenligi yuksek metal bi hedenin ustune konur, o metal hedede cpu'nun uzerine oturtulur, fan o metal hedeyi sogutur deli gibi, o metal hede de cpuyu sogutmaya calisir. yani ufleyerek, cam acarak falan olacak is degil. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 al şöyle bişey hem ucuz hem idare eder. http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CM-DI4-8KD3B-0L[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ya bakın cok ısınan teller falan üzeri kaplanarak sogutulur sonucta işlemcin ne onuda yazsana bi cok büyük yüzey alanı cok fazla bi heatsink takarsan üstüne fana gerek kalmaya bilir ama işlemcin pIII se bile kesin fana ihtiyacın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar