Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yok artık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konuya yazcak bişey bulamadım ama cidden "yok artık!"
Olayları telefondan öğrendim. Yazmak istedim.
Bugün bi tanıdığa misafir gelicekmiş. Gelecek misafir apartmana girip asansöre binmiş. Onunla birlikte tanımadığı biri daha binmiş asansöre. Apartmanda oturanlardan biri sanmış, "kaçıncı kata" diye sormuş. Adam en üst kata basmış, bi kaç saniye sonra bıçak çekip asansörü durdurmuş. Asansördeki kadının cep telefonunu, parasını vb. şeyleri istemiş. daha sonra aşağı inip gitmiş. Kadın polis falan aramış ama henüz bi sonuç alınamamış :(

Bu tür şeyler yaşanıyor memlekette... Diyecek birşey yok :([signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe
NelerOgrendik.com
Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Mesaj tarihi:
kadının hayatında uzun süre unutamayacağı kötü bir anı olmuş.böylelerini sindirmek için aslında polise daha fazla yetki verecekler ve rahşan hanım gibilerine af çıkarma yetkisi vermeyecekler.
Mesaj tarihi:
Var yani yapılacak birşey yok adamlar lüks sitelerin apartman girişlerinde duruyor içeri giren paralı teyzeleri görünce oda dalıyor ve kısa günün kar ına ulaşıyor[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Mesaj tarihi:
off ya sahtekarlıkta dolandırıcılıkta gasp yontemlerinde ustumuze yok valla nereye gidiyoruz anlamadım...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
izninizle yuh demek istiyorum.gerçi yuh desem de bi$i farketmicekte.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
eskişehir'de mi olmuş bu olay. ( hani tanıdık falan dedin ya ondan sordum)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.

[Bu mesaj Dynun tarafından 19 Ocak 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hep şey yapmak isterim 6 yaşındaki cocuga pahalı bir telefon verip dolaştırcaksın kesin bir abe gelip almaya çalışcak ordan çıkarcaksın bi silah deşceksin adamı ayıp ama artık
Mesaj tarihi:
Değil biriyle aynı asansöre binmek aynı ortamlara bile girinilmez oldu bizim ülkemiz o kadar aç bir ülkeki bir cep telefonu yada bir araba icin millet birbirini öldürüyor.[signature][hline]Lathor Wyrm

:)
Mesaj tarihi:
af çıktığında rahşan hanıma kına gönderen bir grp Türk insanını tebrik etmek geliyor insanın içinden bu gibi durumlarda[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
yani usenmeyip belki merdeivenlerden çiksak bular basimiza gelmes.. Peki yasli teyzeler ne yapsin yanii....
Allah yardimcilari olsun...:(:(:([signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
  • Yeni Oluştur...