26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuya yazcak bişey bulamadım ama cidden "yok artık!" Olayları telefondan öğrendim. Yazmak istedim. Bugün bi tanıdığa misafir gelicekmiş. Gelecek misafir apartmana girip asansöre binmiş. Onunla birlikte tanımadığı biri daha binmiş asansöre. Apartmanda oturanlardan biri sanmış, "kaçıncı kata" diye sormuş. Adam en üst kata basmış, bi kaç saniye sonra bıçak çekip asansörü durdurmuş. Asansördeki kadının cep telefonunu, parasını vb. şeyleri istemiş. daha sonra aşağı inip gitmiş. Kadın polis falan aramış ama henüz bi sonuç alınamamış :( Bu tür şeyler yaşanıyor memlekette... Diyecek birşey yok :([signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sakat bir ülkede yaşıyoruz..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Apache Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kadının hayatında uzun süre unutamayacağı kötü bir anı olmuş.böylelerini sindirmek için aslında polise daha fazla yetki verecekler ve rahşan hanım gibilerine af çıkarma yetkisi vermeyecekler.
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Var yani yapılacak birşey yok adamlar lüks sitelerin apartman girişlerinde duruyor içeri giren paralı teyzeleri görünce oda dalıyor ve kısa günün kar ına ulaşıyor[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Beni taşımadıgı için sorun yok ben yırttım[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yanimizda 5 milyonluk 688 tasimak farz oldu.. bicak cekenlere veririz.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 off ya sahtekarlıkta dolandırıcılıkta gasp yontemlerinde ustumuze yok valla nereye gidiyoruz anlamadım...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 izninizle yuh demek istiyorum.gerçi yuh desem de bi$i farketmicekte.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 eskişehir'de mi olmuş bu olay. ( hani tanıdık falan dedin ya ondan sordum)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. [Bu mesaj Dynun tarafından 19 Ocak 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hep şey yapmak isterim 6 yaşındaki cocuga pahalı bir telefon verip dolaştırcaksın kesin bir abe gelip almaya çalışcak ordan çıkarcaksın bi silah deşceksin adamı ayıp ama artık
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Eskişehir'de değil. İstanbul'da olmuş. Eskişehir'de yaşatmıyoz öyleleri :P[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 3 kez yaşadım şansıma geldi heralde hepsinden kurtuldum. Şimdi uzun hikaye.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Değil biriyle aynı asansöre binmek aynı ortamlara bile girinilmez oldu bizim ülkemiz o kadar aç bir ülkeki bir cep telefonu yada bir araba icin millet birbirini öldürüyor.[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 af çıktığında rahşan hanıma kına gönderen bir grp Türk insanını tebrik etmek geliyor insanın içinden bu gibi durumlarda[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 istanbul = texas daha ne diyelim[signature][hline] Sozlukte ben NeptuneUO
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yani usenmeyip belki merdeivenlerden çiksak bular basimiza gelmes.. Peki yasli teyzeler ne yapsin yanii.... Allah yardimcilari olsun...:(:(:([signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 *!Aval aval bakar ekrana* Höh bu ne lan![signature][hline]İşte Ben!!!(Sağ Alttaki)
sheref Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 asacaksınız hepsini..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Öne çıkan mesajlar