Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/pvp/battlegrounds-part2.html Bayaa bi yazı var.Çevirmem uzun sürer ama özetle ; günelr haftalar sürebilecek ve deişik helper ların summon edilebileceği ; karizma nın önem kazandığı ve bolca kan döküleceğinin kesin olduğunu söyleyebilirim :) Yani quest falan bitince eviniz battle grounds olacak gibi :=)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 allaahhhhhhhh ıste ıstedıgım buydu edit:dıger oyunlardan en buyuk farkı bu olacak bence bırde bu savaslar stratejık onemle yapılırssa(baskentın son savunma hattı gıbı) muhtesem olur ıyıcene heyecanlandım sımdı nasıl beklıcem subat sonunu bılmıyorum[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN [Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ocak 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bu arada PvP battlegrounds bitmiş şu anda Honor systemle ilgilenmeye başlıcaklarmış.. Eğer honor sistemi oturmazsa ben PvE serverinda oynarım yani. 60 olup akarım PvP ye Battlegroundsta[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 honor sistemi ne oluyor?[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 obaa yannız süfer şeyler var harbi, tower capture felam oh oh :D öpüyorum blizzardı burdan *!baltasını bilemeye gider*[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Yapılan Kill lerle alakalı bi sistem. Yanılmıyosam Öldürdüünüz adamın lvl i ve sizin lvl ile ilgili bi puanlama. Yani çok düşükleri sürekli öldürürseniz kendi Faction unuzdan atılmaya ; kendi npc nizin size dalmasına kadar cezaları olması düşünülen sistem.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Tower , mine hatta grave capture var.. Bunu yaninda yaratik summon edilmesi ; kestiiniz adamdan düşen essence/blood falan hehe. Zaten horde kesiyodum, böle bi corpse a egilip bişey alma ihtiyaci duyuyodum.. :P[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 harıka bır denge olur. bu pve serverlarında nasıl olcak edit:ayıptır sorması pvp ile pve server arasındakı fark ne[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN [Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ocak 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bunlar özel bölgeler zaten... 55+ gibi lvl li yerlerde pvp için açılan alanlar. Bi fark yok pvp pve.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 We don't need no water... ahaha[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: _Eru_, 19 Ocak 2005 16:25 tarihinde demiş ki: allaahhhhhhhh ıste ıstedıgım buydu edit:dıger oyunlardan en buyuk farkı bu olacak bence bırde bu savaslar stratejık onemle yapılırssa(baskentın son savunma hattı gıbı) muhtesem olur ıyıcene heyecanlandım sımdı nasıl beklıcem subat sonunu bılmıyorum bu konuda sana katılıyorum stratejik savunmalar meydan savaşları veye seferler kesinlikle olmalı[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 örneğin npcler bir ordu oluşturup seferler falan düzenlemeli ,iyice gaza geldim yaa dayanamayacam[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 gercekten hasta oldum ya cok manyak olcak towerlardakılerı ındırıcem tek tek hahah ( hunter halı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 oha süper yapmıslar.bu level 60 olduktan sonra oyunun anlamı kalmıyor diyenlere cevap olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: _ILuVaTaR_, 19 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: oha süper yapmıslar.bu level 60 olduktan sonra oyunun anlamı kalmıyor diyenlere cevap olsun =) Allah adamı çarpar çarpar ;)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Gerçekten güzel gözüküyor da bi taraf kazandıktan sonra diğer taraf kaybettiklerini tekrar almakta zorlanıcak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 PvP dedigin ground da mround da olmaz.Dogayla ortamla içiçe olucaksın.Yeri geldimi kaçmak için kayaların üstünden sulara atlıcaksın.Yeri geldimi balık gibi yüzüceksin derenin dibinde düşmanına sızmak için.Öle meydanmış groundmuş ters o işler. =P güzel güzel.. =) [signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. [Bu mesaj Eternal tarafından 19 Ocak 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 For Lordaeron For Ân :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bütün olay lvl 60 dan sonra pvp de başlıyo zaten, öle bişi ancak pve cilere denebilir . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Eheh we don't need no water kısmına koptum=) (anlamayanlar için= Bloodhound Gang diye bir grubun şarkı sözleri)[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" [Bu mesaj zlorwf tarafından 19 Ocak 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 lol another brick in the wall yapmışlar adamlar hehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 su oyunun kutusu bir elime gecse alcak adam bulsam shanae olcak uuff uuff sahne yaw batı tarıfına destek direncimiz kırlıyo felan savassırasın ustelilk komutualrda ise yarar :tebrikz: bir Dwardfy yuz bası Fire diye bagırındıgında hepsi ates eeder felan ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 annatma gaza gelmekten sıstım ya cok saglam olcak.onde paladınler warıorlar yanlarında hunterlerın beastları saldırıyor.arkadan hunterler atıs talımı yapıo prıestler warıorları heallıyor mageler alan buyulerı ıle kasıp kavuruyo.off ole bı savas 2 3 gun surer belkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 lvl1 halimle bile igideri im valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 şimdi bir meydanda adamlar boyuna kapışacakmı traillerde gösterdiği yer mi?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar