Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Grounds Netleşti !!

Virtue-L

Öne çıkan mesajlar

http://www.worldofwarcraft.com/pvp/battlegrounds-part2.html

Bayaa bi yazı var.Çevirmem uzun sürer ama özetle ; günelr haftalar sürebilecek ve deişik helper ların summon edilebileceği ; karizma nın önem kazandığı ve bolca kan döküleceğinin kesin olduğunu söyleyebilirim :)

Yani quest falan bitince eviniz battle grounds olacak gibi :=)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

allaahhhhhhhh ıste ıstedıgım buydu
edit:dıger oyunlardan en buyuk farkı bu olacak bence bırde bu savaslar stratejık onemle yapılırssa(baskentın son savunma hattı gıbı) muhtesem olur ıyıcene heyecanlandım sımdı nasıl beklıcem subat sonunu bılmıyorum[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN

[Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ocak 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada PvP battlegrounds bitmiş şu anda Honor systemle ilgilenmeye başlıcaklarmış.. Eğer honor sistemi oturmazsa ben PvE serverinda oynarım yani. 60 olup akarım PvP ye Battlegroundsta[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılan Kill lerle alakalı bi sistem. Yanılmıyosam Öldürdüünüz adamın lvl i ve sizin lvl ile ilgili bi puanlama. Yani çok düşükleri sürekli öldürürseniz kendi Faction unuzdan atılmaya ; kendi npc nizin size dalmasına kadar cezaları olması düşünülen sistem.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

Tower , mine hatta grave capture var..
Bunu yaninda yaratik summon edilmesi ; kestiiniz adamdan düşen essence/blood falan hehe.
Zaten horde kesiyodum, böle bi corpse a egilip bişey alma ihtiyaci duyuyodum.. :P[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

harıka bır denge olur. bu pve serverlarında nasıl olcak
edit:ayıptır sorması pvp ile pve server arasındakı fark ne[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN

[Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ocak 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Eru_, 19 Ocak 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
allaahhhhhhhh ıste ıstedıgım buydu
edit:dıger oyunlardan en buyuk farkı bu olacak bence bırde bu savaslar stratejık onemle yapılırssa(baskentın son savunma hattı gıbı) muhtesem olur ıyıcene heyecanlandım sımdı nasıl beklıcem subat sonunu bılmıyorum
bu konuda sana katılıyorum stratejik savunmalar meydan savaşları veye seferler kesinlikle olmalı[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

PvP dedigin ground da mround da olmaz.Dogayla ortamla içiçe olucaksın.Yeri geldimi kaçmak için kayaların üstünden sulara atlıcaksın.Yeri geldimi balık gibi yüzüceksin derenin dibinde düşmanına sızmak için.Öle meydanmış groundmuş ters o işler.
=P
güzel güzel.. =)
[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.

[Bu mesaj Eternal tarafından 19 Ocak 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

annatma gaza gelmekten sıstım ya cok saglam olcak.onde paladınler warıorlar yanlarında hunterlerın beastları saldırıyor.arkadan hunterler atıs talımı yapıo prıestler warıorları heallıyor mageler alan buyulerı ıle kasıp kavuruyo.off ole bı savas 2 3 gun surer belkı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...