RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Az önce abim perulu sevgilisiyle konuşuyordu msn den abimin telefonu çaldı. Arıyan kız arkadaşıydı o telefonla görüşürken ben perulu kızın attıgı mesajları okuyordum nerdesin felam dedi Bende ingilizcemi kullandım zorda olsa kardeşiyim dedim şuan burda değil dedim nereye gitti dedi sinemaya dedim kız bana are you serious dedi bende anlamadım Yes dedim kız abimden ayrılcağını felam söyledi abim o sırada dier kızla muhabbet ediyor içerde ben durumu düzeltemiyorum tabikide kız abime stupid felam sadırmaya başladı bende yes yes yes yes komboya bağladım sonra abimin onu sevdiğini ve bana güvenebilceğini yazdım abim geldi bilgisayarın başına oturdu ben gülmekten kırılıyorum tabi o sırada abim i came felam yazdı kız nereye gittin die sordu ben cinema ya gittiniği söyledim abi dedim o sırada abim şimdi sıçtık felam dedi konuştu kızla benim ing bilmediğimi ve atıp tuttuğumu söyledi kıza kız bana salak felam diyor ben yarılmış yerlerdeyim sonuçta az önce abim ve kız arkadaşı benim yüzümden ayrıldılar allahım çok mu içtim ben bu akşam :)[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Birde İmla kullansam Yada rakı şişesinde meze olsam yok balık balık[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Hayırlı iş yapmışsın hiç tasvip etmiyorum aldatmayı peruda olsada[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Hehe ilginç olmuş (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 peruluda abinede sanada saydırmaya başlamış hafiften :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 çok içince bildigin ing.ce yi mi unutuyorsun? yoksa ing ce yi tam bilmiyorsunda dalga geçtim mi diyorsun? açıkçası en ba$ta ing tam bilmiorum fln demi$sin ,sonda çok mu içtim fln demi$sin alaka kuramadımda pek :)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 son derece banel :d[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] [b]Paticik Basketbol Köşesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Valla pyro benim ing hiç yoktur hep kulaktan dolma laflar işte kısmet olursa başlıcam kurslara...[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 çok içmenle pek alaka kuramadımda ondan sordum =)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ben normalde bole herseye karısan bi tip degilim sakin sakin yatar uyurum içince ama bu akşam deli gibi oldum herşeye saldırıyorum.... Haklısın burayı açıklamadım :)[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Nokta koy[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Nokta . İsterseniz 5 li kasadan bile atlarım bu kiloda bu kafaylan Ahh ups pardon unuttum Noktaa [Bu mesaj RedallHoor tarafından 19 Ocak 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 redall sen çok içtin galıba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Nooww[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Alkollü olarak konu dışında 50 kelimeden fazla yazmak yasaK :p[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 virgül lütfen bişey anlaşılmıyo 2-3 kez okutcakmısınız illa[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ankara çok acaip bir yer ya bi anda tüm yaşamım değişti[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 lol..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 perulunun da kalbi var her ne kadar kara olsada.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sevenleri ayırma :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar