Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az önce başımdan geçen acaip bir olay

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Az önce abim perulu sevgilisiyle konuşuyordu msn den abimin telefonu çaldı. Arıyan kız arkadaşıydı o telefonla görüşürken ben perulu kızın attıgı mesajları okuyordum nerdesin felam dedi Bende ingilizcemi kullandım zorda olsa kardeşiyim dedim şuan burda değil dedim nereye gitti dedi sinemaya dedim kız bana are you serious dedi bende anlamadım Yes dedim kız abimden ayrılcağını felam söyledi abim o sırada dier kızla muhabbet ediyor içerde ben durumu düzeltemiyorum tabikide kız abime stupid felam sadırmaya başladı bende yes yes yes yes komboya bağladım sonra abimin onu sevdiğini ve bana güvenebilceğini yazdım abim geldi bilgisayarın başına oturdu ben gülmekten kırılıyorum tabi o sırada abim i came felam yazdı kız nereye gittin die sordu ben cinema ya gittiniği söyledim abi dedim o sırada abim şimdi sıçtık felam dedi konuştu kızla benim ing bilmediğimi ve atıp tuttuğumu söyledi kıza kız bana salak felam diyor ben yarılmış yerlerdeyim sonuçta az önce abim ve kız arkadaşı benim yüzümden ayrıldılar allahım çok mu içtim ben bu akşam :)[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Sosyal ağlarda paylaş

çok içince bildigin ing.ce yi mi unutuyorsun? yoksa ing ce yi tam bilmiyorsunda dalga geçtim mi diyorsun? açıkçası en ba$ta ing tam bilmiorum fln demi$sin ,sonda çok mu içtim fln demi$sin alaka kuramadımda pek :)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...