Neron Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Pol server kurdumda deneme amaçlı.Hangi client le girebiliyoruz ?[signature][hline]Beni update edin ! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 pol'ün config dosyalarında belirtmen gerekiyor önce Ignition diye (encryptionı silinmiş client) daha sonra ya_muu gibi bir program ile clientının encryption'ını kaldır, sonra onunla girebilirsin.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ignition zaten setup da yuklerken var.Tşkler yaptım.[signature][hline]Beni update edin ! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar