Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni is yeni stres

Horrible

Öne çıkan mesajlar

Ninlempis said:

Tesadüf diye birşey yoktur. Sende iş hayatına ait öz güven eksikliği var. Bu bilmemenden kaynaklanıyor, o yüzden korkuyorsun ve korkunla başa çıkmak içinde "aslında ben hırslı adam değilim, az para kolay iş, hayat para kazanmak değil?" gibi cümlelerle kendini avutuyorsun. Bunların sebebi tamamen iş hayatına yeni atılman, biliyorum çünkü aynısı benim başımdan geçti.

Tek yapman gereken yaptığın şey sana ne kadar saçmada gelse en iyisini yapmak bunun için çalışmak. bu seferde başarı gösterip, herşey rutine bağlayınca yine kısa süreli bir tatminsizlik oluşacak.. sonrasında orta yaşlara geldiğin için çoluk çocuğa girişirsin zaman akıp gider, bu böyle. welcome to brave new world.

şu yazdığın bayaa içimi rahatlattı ve kendi düşüncelerimi gördüm aslında.

RaidenXelRu said:

Merak etme bu sektörde calisan insanlarin cogunda olan imposter syndrome'a maruz kalmissin :)

Bu resmen direk şuan ki sendromum ya aydınlanma yaşadım şunu okuyunca. Hatta bi arkadaşıma link attım, oha senin söylediklerinin aynısı dedi.

Genel olarak yazılanların çoğu benim açımdan motive edici oldu, sağolun arkadaşlar. Sanırım asıl sorunum özgüven dediğiniz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kuvvetle muhtemel konu disinda sacma bi icerik var bu sirketler ve vodafone tarafindan sevilmeyen. Ne oldugunu bilmedigimiz icin kaldirip acin bunu diyemiyoruz. Su is yerinden giremeyenler IT'lerine hangi firewall'u kullandigini sorarsa bakabiliriz aslinda.

Vodafone'dan birilerine sorayim dicem de "abi paticik diye forum var girilmiyo sizin ordan" demek komik kaccak, yapmak istemiyorum hic. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...