Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 spoiler a bak :P ya insanlar niye sürekli dinlediklerini kategorize etmeye çalışırlar anlamam dinle işte dimi :)[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hmm..manowar da metal milliyetçisi...direk metal dinlemiyorsan defol git diyor herifler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 viking metal black metalin alt türü değil mi yahu? ayrıcana thyrfing demeyen niye olmamış hayret ettim. böyle biraz alakasız olcak belki ama folk/viking/black tarzı iyi gruplar dinlemeye başladım daha fazlası lazım bana. neler önerilir? şuan thyrfing, falkenbach, enslaved dinlemekliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bende roma metal yada greek soldier metal istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 http://www.last.fm/tag/viking%20metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ensiferum a bir göz at istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 amon amarth sağlam bir viking metal grubudur. tavsiye edilir. edilebilesi tavsiye şarkılarından ilk 2 si. 1-death in fire 2-pursuit of vikings [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 00:55 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ensiferum iyidir. victory songs albümleri çıkmıştı sanırım en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Oha abi ya ne yapmışsınız siz :) Atmosferik y... metal olaylarına girmişsiniz biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Eheh , viking metal istiyorsa amon'u koymayın buraya, en küçük folk öğesi yok neredeyse , bildiğiniz gaz viking savaş temalı melodic death ile saf death arası birşey, ki ben amon amarth'ın önceki albümlerini kat kat daha çok beğendim, özellikle Once Sent From The Golden Hall tam balta alıp koşturmalık albüm, ensiferum'un victory songs'a pek bakmadım, ama millet eskisi kadar güzel olmamış falan diyorlardı, onun yanında progresifimsi havalı enteresan Borknagar var, ben de yeni keşfetmeye başladım bir arkadaş sayesinde, Vintersorg var vs... Viking/Folk güzel ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Brutalden cok hazzetmiyorsan Falkenbach dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar