eldar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Burada amazon'dan satış yapan hatırlamıyorum ama bu konuda bilgisi olan varsa diye şansımı deneyim dedim. Amazon'un ülke ayrımları var ya, .com/.de/.fr gibi bunlardan birinde satış yapan diğerlerinde de yapamıyor mu? Ayrım nasıl oluyor? Diyelim almanya'da bir firmanız var, amazon.de'de satış yapıyorsunuz. İngiltere'ye, fransa'ya falan da amazon.de üstünde satış yapılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Özellikle amazon.de ve amazon.co.uk avrupadaki tüm ülkelere gönderim yapabiliyor. Bu yüzden evet satış yapabiliyorsun. Ama amazon müşteri ve domain profiline göre dil değiştirmeye izin vermediği için genelde o domainden sattığın ya o dili bilen oluyor ya da o bölgeden adam oluyor. Ancak aynı hesapla her domaine giriş yapabiliyor olduğuna göre, satabiliyor da olman lazım. Sonuçta payment gateway ve billing aynı yerden (payments.amazon.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Mantıken Local,global senin gönderi biçimine göre olması lazım yanlışmıyım ? Sen local dersen sadece (almanya'dan mesela) amazon.de'de görünür. Global shipping yapiyosan amazon.com da her ülkede görülmesi lazım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar