Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

99z yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhabalar SPHERE 99z Public Test Server ve SPHERE 0.99z Script Release dosyalarını indişrdim aynı klasöre kopyaladım fakat serveri açarken server terminated by error -8 hatasını veriyor ve sphereaccu.scp dosyasını bulamıyor bu dosyayı nerden bulabilirim ve hata başka nerden kaynaklanabilir. 99z nin için de bütün dosyalarının olduğu bir versiyon yokmudur
Mesaj tarihi:
Niye yardin ki 99z'i, kullanmak icin o.

Accounts diye bir dizin acip icine sphereaccu.scp ve sphereacct.scp diye iki dosya yarat, accu'nun icine de

[Username]
password=sifren
plevel=7
[eof]

seklinde user-passini ekle, sonra calistir. Muhtemelen world hatasi da verecek madem account dosyan yok, onun icin de save diye bir dizin acip icine sphereworld.scp ve spherechars.scp diye iki dosya koy, iclerinde sadece [eof] yazsin. (Hazir worldsavein varsa onu da koyabilirsin tabi)[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
dediklerinizi yaptım fakat aynı hatayı vermeye devam ediyor size sorunun bir ss ini yolluyorum link:http://ssinan.kolayweb.com/hata.jpg cevabınızı bekliyorum...
Mesaj tarihi:
dediğiniz dosyaları klasör olarak değilde direk Sphere99z_Svr klasörünün içine oluşturdum hazır save dosyamıda attım server çalıştı fakat bu seferde bir sürü hata verdi
Mesaj tarihi:
1-)99z 55i comp. dosyasını çekmen lazım
2-) save dosyaları yarat
3-)account file yarat..[hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı
-An Ex Por
-Abi An Ex Por Ne demek
-Kal Vas Flam
-Abi Kal Vas Flam Ne Demek
-Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın
  • Yeni Oluştur...