di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Selam, Dun TV'yi ikinci monitor olarak bilgisayara bagladigimdan beri browser'in goruntusu bi sacma, bi bulanik. Oncesinde boyle degildi. Google ettim falan biraz ama pek bi sonuca ulasamadim. Nedir acep bunun derdi biliyo musunuz? Bu sekilde kullanmak baya iskence gibi. http://i.imgur.com/MkkRV9z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 jak oturmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 desktop düzgün görünüyor, browser'dan bahsetmiş. chrome'un ayarları sıfırla ne bileyim, ie, firefox dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Linuxten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 http://blog.chromium.org/2014/07/chrome-37-beta-directwrite-on-windows.html Bu hala beta mi?Stabil surume daha gecirmedilerse belki ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Restart ettim duzeldi. Baya garip baya sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 tv nin çıkış ayarı oluyor işte pc-oyun konsolu-tv gibisinden o yanlış olduğunda böyle görüntü verebiliyor pc için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Ilk onerilen o olmus zaten, input tipini AV'den PC'ye getir diye de oyleydi zaten. Bi de monitor icin bu ayar, Chrome'un boyle davranmasi ile alakali degil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bana bütün ekran bulanık gibi geldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar